Arkadaşlar 1055 t işlemcime o/c çekiyorum 14x272 :3808 mhz e denk gelicek şekilde biosdan ayarlayorum fakat ayarladığım fsb değeri bi 250 oluyor bi 260 oluyor yani kafasına göre değişiyor birde o/c çekmediğimde gta 4 e girdiğimde hata almıyordum ama o/c yaptıktan sonra gta 4 de hata alıyorum çalışmayı durdurdu diye masaüstünde bilgisayar aptal çalışıyo bu arada işlemciye hiç volttaj vermedim. Stabil olmamasının nedeni bu olabilirmi?
http://www.youtube.com/watch?v=5a7AxZJ7tWc&feature=fvw Arkadaşlar bu videoda 3. dakika bulunun bios değerlerini kendi pc me uygulasam sonuca erişirmiyim birde videoda cpu nb frekansı birde ht link speed auto durumda bende ise böyle değil
buraya yaz sorununu herkes sana yardımcı olur.. bios ekranı fakan resim atarsan kulübe yardımcı olurlar..
fbsrkc06 Hocam sorunu çözdüm eski yılları hatılıyim diye pc scarface yüklemiştim o oyununda 1 den fazla çekirdeğe desteği yok bende msconfig den çekirdek sayısını 1 yapıp unutmuşum o şekil bi bakıyorum bütün oyunlar donuyo
Hocam sana özel bir sorum daha var sende 1090t olduğuna göre sen o/c nin köküne vurmuşsundur ben o/ c çekince win7de voltaj vermeden çok yüksek değerlere ulaşınca 3.9 ghz de win7 açılışında makine kitleniyo bunun sebebi ne olabilir artık 1055 t ile güzel değerler elde etmek istiyorumda