Şimdi Ara

1024x768 crosshair sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Csgo'da 1024x768 ile oynuyorum epeydir, fakat crosshair'ımı bir türlü oturtamadım.

şuanda

cl_crosshairsize 2.5
    cl_crosshairthickness 1
    cl_crosshairgap -2
    drawoutline ve outlinethickness 0

bu ayarlar ile oynuyorum fakat, crosshair'ım çok kalın gözüküyor. 23" monitör kullanıyorum ama ne yaptıysam crosshairi istediğim şekilde yapamadım. thickness'ı 0.5 yapıyorum bu sefer de göremiyorum, 1 yapıncada çok kalın oluyor. Keza size ve gap'da aynı şekilde .5'li yada tam bir değer vermek istemiyorum.

Crosshair mapında denemediğim cross kalmadı ama olmuyor.

Bu durumu yaşayıp 0.5-1 arası bir değeri işlevsel hale getirebilen var mı ?

• 0.8 gibi degerlerin olmasi lazim hocam ben 1.3 kullaniyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

0.8 gibi degerlerin olmasi lazim hocam ben 1.3 kullaniyordum

Yok hocam maalesef işlemiyor. gap'da da aynı durum söz konusu -2 ile oynuyorum -1.5 yapınca hiçbirşey farketmiyor -1 yapınca kocaman açılıyor ortası :D

.5-1 arası değerlerin işlemesi için ek bir komut vs varmıdır acaba.
  • Dostum göremedin croosun kenarlarıni ince siyah çizgi yapabiliyorsn o zaman daha iyi seçiliyor bide onu dene bnde 1024 768 im crosu sorunu cidden var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaixXxee

Dostum göremedin croosun kenarlarıni ince siyah çizgi yapabiliyorsn o zaman daha iyi seçiliyor bide onu dene bnde 1024 768 im crosu sorunu cidden var

Outlinethickness ile drawoutline'ı 1 yapınca crosshair'in kenarları siyahlaşıyor daha kötü oluyor.

Diğer çözünürlüklerde denedim cross değişmeyi onlarda oluyor ama 1024 de olmuyor. Haybeye çözünürlük değişmekte istemiyorum, böyle oynamaya devam edicez mecbur :(

size 2.3, thickness 0.8 ve gap -1.5 yapabilsem tam ideal cross'um olacak ama işlemiyor kahrolası.

Neyse ki tek sorun bende değilmiş, teşekkürler cevabın için.
  • ben crosshairstyle 1 kullanıyorum, fixedcrosshairgap -1 yaptım 1024 için gayet güzel geliyor. Denemeni tavsiye ederim. Normalde crosshair gibi şeyler tavsiye etmem ancak çözünürlük ve şu an kullandığın crosshair benim eski crosshairim ile aynı. fixedcrosshairgap ayarı ile oynayarak ince ayar yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 11 Ekim 2015; 21:01:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

ben crosshairstyle 1 kullanıyorum, fixedcrosshairgap -1 yaptım 1024 için gayet güzel geliyor. Denemeni tavsiye ederim. Normalde crosshair gibi şeyler tavsiye etmem ancak çözünürlük ve şu an kullandığın crosshair benim eski crosshairim ile aynı. fixedcrosshairgap ayarı ile oynayarak ince ayar yapabilirsin.

style 1 yapıyorum arada bir bende çok kafaya taktığım zaman ama sonra tekrar sabit cross'uma geri dönüyorum.,

Teşekkürler önerin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözünürlük Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.