101 Plus'ı oynamak için flash player yüklemeniz gerekiyor. Yüklemek için tıklayın Bu hatanın çözümünü bilen varmı? Flash player yüklü olmasına rağmen bu hatayı alıyorum.Diğer herşey sorunsuz açılıyor.
Flash player'i silip tekrar yuklemistim duzelmisti.
Aynı sorun bende de var. Aman hocam oradan tıklayıp da sakın yükleme ha. Ben yükledim sonra onla birlikte başka programlar da yüklendi onları sileyim derken intel security true key'i silmeye çalıştım en son bilgisayarım çöktü ve hiçbişekilde açılmadı laptoptaki tüm dosyalarım gitti, formatladık pc yi. Google chrome zaten gömülü oluyomuş flash palayer diye biliyorum, burdaki sıkıntı başka bişey. Ben bir keresinde pc yi kapatıp açtım direk buraya girdim 101'e girdi. Sayfayı üstüste yenilemeyi de deneyebilirsin. Ama dediğim gibi sakın yükleme ordan, benim başıma geldi senin başına gelmesin
sorunu çözdüm arkadaşım. adres satırının olduğu yerin hemen solunda bir kilit işareti var ya da daire içerisinde i harfi. orayı tıkla. orada aşağıya doğru flash kısmına gel ve tıkla. bu sitede her zaman izin ver'i tıkla ve sayfayı yenile. İşlem tamam hepsi bu kadar. Sonra girebileceksin.
BEYLER yıl oldu 2019 konuyu hortlatmış olabilirim ama sorun hala düzelmedi chromeye özel bir sorun opera kurdum sorun yok ama chromede 101 okey plusta her girişte o dediğiniz i butonuna tıklayıp flasha izin verip sayfayı yenilemediğin sürece 101 okey plus çalışmıyor operada böyle bir sorun yok chormeye alıştığım için bide chromenin yazı tipi olsun arayüzü olsun babam alıştı ilk defa dedim operada sorun yok flashla ilgili oradan oyna dedim babam 1 gün oynadı ikinci gün çöktü opera simsiyah bir ekran geliyor ve hiçbirşey yapamıyorsun bu nedenle kesin çözüm lazım bana chromede 101 de her chrome açılışında flasha izin verip sayfayı yenilemem gerekiyor yoksa flashı yükleyin diye uyarı veriyor