Bu konuyu hazırlayanın ellerine sağlık Allah razı olsun. Sizlerden ricam bu konuyu biraz güncellememiz son mesaj 29 Mar tarihinde yazılmış.
O tarihten bu yana neler gelişti paylaşırsanız memnun olurum.
Çünkü Süperonline sürekli raıyor sizede kullandıralım diye.
3 ay bedava verelim istediğiniz hızda diye aklım karıştı lütfn yardım...!
Ben ilk superonlinecilerdenim 10mb sınırsız 49 lira veriyorum , hızımda düşmedi faturayla kitlemesinler
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Ben ilk superonlinecilerdenim 10mb sınırsız 49 lira veriyorum , hızımda düşmedi faturayla kitlemesinler
oladabilir ... dikkat etmek lazım....
bazılarıda bas bas basğırıyo hızım düşmedi diye acaba bazı kulanıcılara kıyakımı yapıyolar sınırsız tarife yazıyosun sonrada sınır koyuyosun hangi devirdeyiz adm vardır 50 gb bana yater der adam vardır 7 /24 toret yapar ne olcak şimdi kimin hakını koyuyacak bide pro paket çıkarmış 10mbt sınırsız 99 lira vay be hemen alalım madem alt yapına güvenmiyosun sınırsız tarife yapmıcaksin yada sınırsıza kota koymicaksın
adil kullanım parası olmayana;
parayi bastirinca tamamen limitsiz ve adil olmayan kullanıma geçebiliyosun.Böyle bir mantık olurmu arkadaş ,yüce divana kadar gider bu iş.
SOL fiber abonesiyim. Download filan yapmıyor. 50Gb'yi hiç aşmadım aşabileceğimi de sanmıyorum. Kimin ne indirdiği de umrumda değil.
Ancak; Bu amcalar yarın öbürgün IPTV'yi hangi altyapıyla verecek çoook merak ediyorum. HD yayında kota sözkonusu olamaz. Haa benim internetim gene kotalı olur da TV kotasız olur eyvallah ama 50Mbit deneme üyeliğindebile youtube 45dk'da yükleniyorsa ters giden bişeyler var demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme