Bildirim
100k için Türkçe kitap önerileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende sayısal için;
60k
100k
140k
bandı için ortalama kaçar net yapmak gerektiğini merak etmekteyim. Bu üçü için kaçar net yapmak gerekir bilen biri var ise merakımı gidermiiş olur. Tabi bunun gelecek olan sınavlada alakalı olacağını biliyorum ama sadece bir tahminde bulunursanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Yardım edin plss
Güncel veriler ve ösym'nin yayınlamış olduğu standart sapmalar ile kodlamasını yaptığım linkteki sitede, sıralamaya göre net hesaplamasını yapabilirsiniz.https://www.unirehberi.com/yks-puan-ve-siralama-hesaplama/ -
sen adamsın -
Puanınızı belki hesaplayamamış olabilirsiniz. Daha hızlı hesaplama yapması için sistemi güncelliyorduk. Güncelleme bitti. Asıl siz adamsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaikru -- 22 Ekim 2018; 14:37:14 > -
hocam şuanda hesaplayamıyorum :D tam mesaj atacaktım a:DFHadfh -
Hocam ben şuan üni 2. sınıfım 2017 yılında yerleştim geçen sene sınava girdim ama tercih falan yapmadım benim obp kırılmıyor değil mi ? Sonuçta 2019 YKS girmiş oluyorum. -
2018 yılında girseydiniz o zaman kırıldı. 1 senelik süre dolduğu için kırılmaz :) -
adamsın öpüldün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X