Şimdi Ara

100k da kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs sonucum da 100k civarıydı lysde 100k geldi 3.kez girmeyi düşünüyorum benim durumumda olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirtylonelycat -- 28 Haziran 2014; 19:59:24 >

• up
  • up
  • Ben varim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekildeyim mf4 100k 2. senemdi.
  • 0the1emre kullanıcısına yanıt
    hedef ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtylonelycat

hedef ne hocam

Bilg müh aslında 100klık yerler varda ben gitmek istemiyorum mezun olunca iş imkanım iyi olsun istiyorum, bakalım ne olacak
  • dirtylonelycat kullanıcısına yanıt
    ben
  • Kardeşim ben aynı durumdaydım. 2012de mezun oldum, o sene depresyon geçirdim hiç çalışmadım. Boş durmayayım diye 2 senelik büro yönetimi yazdım. Memnun kalmadım, 1. dönem sonunda bıraktım. Bıraktığım zaman çoktan YGS başvuruları bitmişti bende 2013te sınava girmedim. Bu sene hazırlandım.

Ben hiç çalışmadan girdiğim ilk senemde 266 yaptım, yüzde elli bursla istediğim yerler tutuyodu ama özelde okumak mantıksız geliyor bana. Bu sene ise 354 yaptım. Daha iyi yapabilirdim ama YGS sonucuna güvenip LYS'de fazla saldım, boşladım dersleri. Yine de istediğim yerler tutuyor şansıma.

Ben hiç çalışmamadan çalışmaya geçtiğim için puanım baya yükseliş gösterdi. Eğer sen de çalışmadıysan ilk iki senende benim gibi, kalmanı öneririm. Ama 2 sene çalışıpta 100bininci sıradaysan, yaz bi yeri, kurtul sınav stresinden git oku.
  • strawberryfields S kullanıcısına yanıt
    çalışmadım ki hiç millet günde 100-300 soru çözdüm derken benim bir hafta boyunca kitap açmadığım günler oldu.hep son haftaya bıraktım çalışmayı.ama bir sene daha kalırsam böyle olmayacak çünkü bu sene olanlar bana çok koydu.kendime yakıştıramadım lys sonucumu.hiç beğenmediğim tipler benden iyi yaptı yediremiyorum kendime.gerizekalı birisi değilim ama aptal olduğum kesin. istemediğim bir yeri yazarsam çok mutsuz olacağıma eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.