Şimdi Ara

100cc lik motor onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar beni bilen bilir motor delisi bir insanim ve forumdaki arkadaslarin tavsiyesiyle 100cc lik bir schooter motor alicam ve bu motorun ve masraflarin toplam 3000 tl olmasi lazimki bana uysun siz bana hangi motoru onerirsiniz sekiline de onem veriyorum 0 alicam sizce ne olmali birde mondial schooter lari onermiyosunuz nedendir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mondial çin malıdır o fiyata alabilceklerinde ya çinmalı ya 2.el japon tayvan malı olur sana tavsiyem kymco yamaha hondaların 2.eline bakmandır sorun yaşamazsın dikkat edersende senelerce sorunsuz binersin o fiyata 0 çinli alırsan masraflarından kurtulamassın sen wespa tarzı seviyosun 2.el honda todaylere bak onlar senin işini görür iyi akşamlar
  • Motoran Vento/Mondial Loyal 100cc Scooter ile guzel zevkli surersin

• Bende tam loyal lere bakiyodum seklide guzel az yakiyomus fiyatida 50cc den 150 lira daha fazla e bunu alicam herhalde ama saglam bir motormudur yada cok yakarmi

• Ben Motorcu degilim.
    Ama mantikli dusunmek gerek.
    Kaliteli-Saglam-Sorunsuz-Gorunusu Guzel-Az Yakan hepsi bir arada olcak hemde Ucuz-Hesapli olcak mucize olur.

Yani zamaninda bakimlarini yaptirirsan seni uzmez yolda birakmaz.

Mondial 100 CUB gordum 23 binlerde inan saat gibi calisiyor cin mali ama bakimlarini yagini degistirmeyi ihmal etmezsen seni uzmez yolda birakmaz

• Peki sence motoran Vento 100 nasildir fiyatlari ayni ve ikiside guzel sence hangisi

• kardesim hiç hiç hiç düşünmeden bakmadan gözün kapalı Kuba Cg100 sport al.Tüm 100cc motorlara gerek performansıyla gerek ekonomisiyle gerek tarzıyla bin basar.100 kmde 1.5lt yakıt tüketimi var. 7,5 kr/km yapıyor.gücü mükemmel.2 kişi 75+75 kg bayırdan 34. vites çıkarır.benim elime bayramda geçecek inşallah sende al derim kubamotorsiklet.com daki fiyatı 2004 tl.fiyat olarak da alabileceğin en uygun motor. dandirikten cuplara bile 2200 tl istiyorlar.modifiyesiyle ilgili konum var oradan incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc Motor tavsiyesi yardım
    5 yıl önce açıldı
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada yeni gördüm scooterdan bahsettiğini scooter işine sakın bulaşma.dehşet paralar veriliyor 0 performans 0 çekiş 0 güvenlik.ben şuanda 125cc scooter kullanıyorum ön tekerlek disk fren.en ufak bi çakıla girdinmiydi seni üzerinden atıverir.veya ani frende en ufak yoldaki bi maddeden kum veya toprak çakıl vb. kayar ve yatar.performansı da tek vites olduğu için çok bağırır.az gezdinmi ısınıp istop eder motoru.ağırdır.yani gereksiz sen Kuba Cg100 sport modelden al ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

bu arada yeni gördüm scooterdan bahsettiğini scooter işine sakın bulaşma.dehşet paralar veriliyor 0 performans 0 çekiş 0 güvenlik.ben şuanda 125cc scooter kullanıyorum ön tekerlek disk fren.en ufak bi çakıla girdinmiydi seni üzerinden atıverir.veya ani frende en ufak yoldaki bi maddeden kum veya toprak çakıl vb. kayar ve yatar.performansı da tek vites olduğu için çok bağırır.az gezdinmi ısınıp istop eder motoru.ağırdır.yani gereksiz sen Kuba Cg100 sport modelden al ;)

Scooterlari gereginden fazla kotulemissin bence. Tekerleri kucuk oldugundan cukurlarda daha fazla hissediliyor ama 2007 model Mondial KV125 kullaniyorum santiye icinde vb. Yani cukurlara girip cikiyorum oyle pek rahatsiz etmedi isinip motorun kendini kapattigini gormedim. Motorun yasina gore bazi problemleri oluyor tabi ki

• 100cc sınırlamasına 3000tl saçma olmuş ama mondıal loyal dıyebılırım sımdılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

bu arada yeni gördüm scooterdan bahsettiğini scooter işine sakın bulaşma.dehşet paralar veriliyor 0 performans 0 çekiş 0 güvenlik.ben şuanda 125cc scooter kullanıyorum ön tekerlek disk fren.en ufak bi çakıla girdinmiydi seni üzerinden atıverir.veya ani frende en ufak yoldaki bi maddeden kum veya toprak çakıl vb. kayar ve yatar.performansı da tek vites olduğu için çok bağırır.az gezdinmi ısınıp istop eder motoru.ağırdır.yani gereksiz sen Kuba Cg100 sport modelden al ;)

Scooterlari gereginden fazla kotulemissin bence. Tekerleri kucuk oldugundan cukurlarda daha fazla hissediliyor ama 2007 model Mondial KV125 kullaniyorum santiye icinde vb. Yani cukurlara girip cikiyorum oyle pek rahatsiz etmedi isinip motorun kendini kapattigini gormedim. Motorun yasina gore bazi problemleri oluyor tabi ki

surus konforu ve koltuktaki konfor daha iyi ancak verilen paralara göre bi performans veremiyor.uzunyol felan kesinlile yapılmaz.3000tl para vereceksin 60-70 gidecen.bide artık tek vites olduğu için sürekli bağırıp motor ve egsoz sesi çıkartması rahatsız eder adamı.viteslide atarsınız bi üst vitese rahatlar.çekiş gücü iyi değil.ÇAKIL,KUM vb. yerlerde KESİNLİKLE TECRÜBE ister.Alacak arkadaşlara söylüyorum scooter sürmek motora benzemez.Dayım kaç senedir motor kullanıyo son 3 senedir de cbr250r kullanıyo o bile scooterla çakıla girmiş az kalsın düşecektim dedi.

• GorkemSelcuk G kullanıcısına yanıt
    ya gerçi o hiç beli olmaz kimileri schooter hakkında oo süper kesin al diyor (ki çoğunluk böyle ) schooter olarak motoran vento 100 mü yoksa mondial loyal midir sizce
  • GorkemSelcuk G kullanıcısına yanıt
    yok ya ben zaten aralarda gidip gelmek için alıcam yaş 16 yani ehliyetsiz sadece motor sevdağımdan dolayı istiyorum bir aralar 50 cc motor alıcaktım işimi görür diye sonra da baktım 50cc ler 2150 100cc ler 2300 bende 100cc almaya karar verdim kaza açısından sorun olmaz ama polis açısından korkmuyoda değilim
  • hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    100cc sınırlaması ehliyetimin olmadığından dolayı 50cc alıcaktım ama herkez parana yazık dedi 100cc alıcam onun için amaç 2 kişi gezdiğin zamanda yokus çıkarsın
  • Jack Danıels J kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum bende 16 yaşındayım jandarmadan kaçacaz diye ölüyorum 2 sefer de yakalandım sen sen ol hiç yoktan cup motor al.ben biniyorum genç adam işi değil ;)
  • Onerin icin sagol eyvallah benim iyiligim icin soyluyosun ama ben seni dinlemiycem niye kanimiz kayniyo cunki sence mondial 100 loyal mi. Yoksa motoran vento 100 mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

Ben Motorcu degilim.
    Ama mantikli dusunmek gerek.
    Kaliteli-Saglam-Sorunsuz-Gorunusu Guzel-Az Yakan hepsi bir arada olcak hemde Ucuz-Hesapli olcak mucize olur.

Yani zamaninda bakimlarini yaptirirsan seni uzmez yolda birakmaz.

Mondial 100 CUB gordum 23 binlerde inan saat gibi calisiyor cin mali ama bakimlarini yagini degistirmeyi ihmal etmezsen seni uzmez yolda birakmaz

çalıştığım isyerinde bir elemanda var mondial 100 cup
    35 bin km de
    plastik aksami eskidi kırıldı diyelim japonla yapıştırıp beyaz boyayla boya cillop gibi olur :D
    ruhsata isletmek gerekir renk degisirse sanırım

sahibinden de ilanlar i km sine gore siralayin
    en yuksek km başa gelsin görürsünüz kac km yapan var

cuplar max tork 5000 devir de veriyor
    8000 de max torku veren motorlar da var

bir cup veya 100 mg prince de ben düşünüyorum almayi

• scooter değilde CUB arıyorsan

HONDA WİNG-GO

5 senedir kanuni tgrina kullanıyorum 35.000 de bıraktım . Hondayı aldım ve motosikletin ne demek olduğunu anladım ...
    100 cc olması bandrolünün olmaması demek bu çok iyi bişey yakıt olarakta yakmıyor kokluyor... 100 km de 7 tl falan anca yakıyor (aragaz dahil :D :D )

fiyatı 3100 tl ama değer yani süper bi motor .. malum ehliyet yok jandarmadan kaçmak gerekiyor bunun üstüne tanımam çok kıvrak ve seri 1 den 2 ye atarken istemsiz tekere gelmeler padinaj çekmeler olabiliyor çok seri (kanuniye oranla ) 125 cc ye kafa tutamaz ama

illa motor diyorsan illa HONDA WİNG-GO

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan124

scooter değilde CUB arıyorsan

HONDA WİNG-GO

5 senedir kanuni tgrina kullanıyorum 35.000 de bıraktım . Hondayı aldım ve motosikletin ne demek olduğunu anladım ...
    100 cc olması bandrolünün olmaması demek bu çok iyi bişey yakıt olarakta yakmıyor kokluyor... 100 km de 7 tl falan anca yakıyor (aragaz dahil :D :D )

fiyatı 3100 tl ama değer yani süper bi motor .. malum ehliyet yok jandarmadan kaçmak gerekiyor bunun üstüne tanımam çok kıvrak ve seri 1 den 2 ye atarken istemsiz tekere gelmeler padinaj çekmeler olabiliyor çok seri (kanuniye oranla ) 125 cc ye kafa tutamaz ama

honda wing go disk fren celik jant 3450 tl

çin mali cup motor 1600 tl kuba bisan vs.

yaklasik 1850 tl fark
    o paraya 2 tane motor alınır

57 binde motor gördüm tupcu motoru
    mondial cup hemide

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: furkan124

scooter değilde CUB arıyorsan

HONDA WİNG-GO

honda wing go disk fren celik jant 3450 tl

çin mali cup motor 1600 tl kuba bisan vs.

yaklasik 1850 tl fark
    o paraya 2 tane motor alınır

57 binde motor gördüm tupcu motoru
    mondial cup hemide

kanuniyide 35.000 e kadar kullandım motoru bitti

2 tane eşşek semeri gibi motor alıcağına 1 tane adam gibi motor al yıllarca bin hiç bozulmadan

şuan 500 km deyim 400-500 metre de rahat 95 görüyor 120 kg 185 boyla kullanıyorum..
    yıllar sonra anladımki HONDA HAYAT ONDA !!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.