Şimdi Ara

1000tl'ye kadar subwoofer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde kullandigim ses sistemi icin subwoofer almak istiyorum, elimdeki amfi yamaha 567, speakerlar 2 tane yamaha 555, 444 ve 4 tane 333.. Tum sistem yamaha oldugu icin subwoofer'u da ayni marka alma dusuncem vardi, ama yamaha subwoofer'lari begenmeyen bir kitle oldugunu duyunca fikir almak istedim. Simdiye kadar yamaha rst-rsw 300 ve Yst sw-315 arasinda gidip geldim, kullanacagim oda 50m2 civari.
    Bu iki subwoofer hakkindaki gorusleriniz nelerdir, wharfedale , jbl yada polk tavsiye eder misiniz?
    Son olarak sub'dan beklentim filmlerde bilhassa patlama ve gerilim sahnelerinde yuksek performans vermesi, muzik amacli pek kullanmiyorum.
    Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 8 Ağustos 2012; 21:56:20 >
  • Sn. @Important Önerdiğiniz subwooferların hepsi PA (Pro Audio ) subwooferlardır. Sanırım bu alana ilgi duyuyorsunuz ancak bu subwooferlar yüksek desibellerde ses üretseler de kullanım amaçları farklıdır. Alt frekanslara kaliteli ev subwooferları kadar kolay inemezler bu sebeple de pek tercih edilmezler. Sadece bilgi vermek istedim.

Bu arada 1.000 TL civarında sub alınacaksa temiz bir ikinci el bulunabilir.

DALI
    JBL
    JAMO
    MKSOUND

bakılabilecek markalar olur bence...
    http://forum.donanimhaber.com/m_63563974/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63563974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC26FADF -- 10 Ağustos 2012; 12:22:35 >

Bilgi için teşekkürler.
    jamo sub lar benimki veya diğer modelleri ev ortamları için ideal kanımca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • Elimde 2. El Dali İKON SUB MK2 Var 1.100 TL isteyen olursa PM Atabilir .

1.000 tl civarlarında ise Tavsiyelerim

Definitive PROSUB-1000
    Dali Concept SUB

Bunlar olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.