Şimdi Ara

10000 Tl bütce enduro motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyde çok motor kullandım genelde kuba modial filan bi bucuk yıllık motor deneyimim var
    Boy:184
    Kilo:98
    Enduro tarzı motorlara merakım var uzun yol için düşünüyorum.150km/h hızı aşmıyorum(çok hızlı olmasına gerek yok).
    Arada bi köyün yollarında sürülebilecek gibi bi motor istiyorum(yollar özellikle kışın çok bozuk oluyor.)
    Uzun yolda 120-150 km hızda şişme yapmasın.yolda bırakmasın.
    Bütçem 10 bin Tl ama 13 e kadar cıkabilirim limitleri zorlar isem.0 km motor düşünüyorum.
    Şimdiden fikirlerini paylaşan arkadaslara teşekkür ederim.

• o fiyat aralığında honda crf250 ve yamaha xt 125 var başka da sıfır alınabilecek motor ne yazık ki. bu motorlardan başka çinliler de var ancak onların hacimleri de düşük. yani elinizde sadece hondanın motoru kalıyor. o da istediğiniz hızlara çıkmaz. 130-140 civarında tıkanır. sıvı soğutmalı olduğu için de şişme yapmaz.
  • mc5454 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler aga. ikinci el de bu bütçeyle alınabilecek bi ürün tavsye edebilir misin ? 2010 üstü.
  • Sıfır honda crf 250l al
    donanımhaber forum
    Bayram turlamaları :)))).... » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_82848724/f_//tm.htm#82848724

Merak ettiğin bişe olursa mesaj at çok güzel alet...

• KTM 125 EXC Sixdays

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 240Volt -- 25 Aralık 2013; 19:14:43 >

• 2. el Wr250 - F650Gs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende transalp diycem ama yakıtından seni kendisinden itebilir.
    Yerinde olsam 2. el bi GS650 ye bakardım. Yakıt ve performans iyi.
  • mc5454 M kullanıcısına yanıt
    altın elbiseli adamda bmw de yakıt ayarının cabuk bozulduğu söyleniyor.(artı sonucta bmw yedek parça fiyatları yüksektir diye düşünüyorum.) acıkcası yamaha ya içim kaynadı. vermiş oldugun ilanlardan biri adana motorda ben pazar günü bi bakayım kuzeni de alıp. daha farklı fikirlere acığım. fikirlerini görüşlerini ve izlenimlerini paylaşanlara çok teşekkür ederim.
  • selamninja S kullanıcısına yanıt
    upppp
  • Adam enduro diyo cross motoru öneriyorlar mondial rx3i evo öneririm. Mondial kendini baya geliştirdi mondial diye burun kıvırmamak lazım. Hem yedek parça derdi de yok. Fiyat 2.el 9bin civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    3 sene geçtikten sonra oneri yapman
  • selimcu S kullanıcısına yanıt
    naptın motor aldın mı dostum..
    bajaj boxer aldım mondiale o kadar para verilmez bence,kimse tavsiye etmiyor bu modeli
    ben ettim ama :D
    peki hiç kullandınmı gördünm yakından
    kullanmadım ama yakından dışarda görme şansım oldu. biri park etmiş uzaktan bmw sandım yakına gidince mondial olduğunu gördüm. kasası güzel. hatta bazıları mondial yazısını söküp bmw arması takmış internette gördüm
  • Mondial r3xi evo ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 7 Eylül 2016; 18:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.