Bildirim
1000 YTl ödüllü yeni bir online zeka oyunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4.de lambanın altinda mors alfabesi var onu kullanici adi ve paralosi olarak yazicaksin.Ayrica bu oyun baya bi ünlü bu verdiğin site sadece türkce 1-2 cümle yazmiş.Oyun 139 Lv ve 70Lv'a kadar felan nette çözümlerini bulabilirsin.Gerisini sen çözmen lazim.2004 Ağustosdan beri oyunu 11780542 kişi oynamış ve sadece 118 kişi bitirebilmiş.Orjinal sitesi için burayi tiklayin. -
Ninnghizhidda Oyunu bende biliyorum dikkatimi çekti Oyunu bir türkçe oynamak var bir ingiliz kültürü ile oynamak var Birde Türk kültürü ile oyunun 4. bölümünden sonrasını dene istersen değişmiş 5. ye kadar aynı doğru ilk beş bölümün ip uclarına baktım dediğin yerle aynı ama bölümler değişmiş
ayrıca tavsiye ederken her ikisinide verdiğim kişiler seçim yaptıklarında türkçe olanı seçip devam ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokak007 -- 29 Mayıs 2007; 10:34:20 > -
1000 YTL bir oyun için çok değil mi ? -
Çok saçma bir oyun değil mi ? Hiçbir bölüm geçilmiyor , Level 2 de takıldım ! -
zaten oyun zor olmasa neden 1000 ytl versinler
zaten site hit aldıkça 1000 ytl vermek hiçte zor olmaz
ok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SWeaR -- 29 Mayıs 2007; 15:23:54 > -
Pc_knight çok haklısın belli bir sermaye ayırır gerisi zaten gelir DEvil_force level 2 yi level3 yaparak geçebilirsin ilk üç bölüm link oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokak007 -- 30 Mayıs 2007; 9:30:20 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
Çok saçma bir oyun değil mi ? Hiçbir bölüm geçilmiyor , Level 2 de takıldım !
Bende 2 De Kaldım Oyun Çok Zor -
quote:
Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE
Çok saçma bir oyun değil mi ? Hiçbir bölüm geçilmiyor , Level 2 de takıldım !
bende takıldım level2 de -
Level2 yerine level3 yaz adres çubuğunda ilk üç bölüm link oyunu herkes oyunu geçebilseydi türkiye bu gün ayrı yerlerde olurdu herkes pratik zeka olmaz değilmi PawnageFactoR
-
leveller burda geçilince yayınlanıyor http://www.teknolojitelevizyonu.com/forum/showthread.php?t=90332
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X