Şimdi Ara

1000 TLYE KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 tlye kadar öneri bekliyorum temiz olmak şartıyla 2 . El de olabilir aklımdaki telefon şar 2.el htc one sıfır 8x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia sp
  • Xperia sp 0

• Moto g kafi

• Düşünmeden 0 xperia sp

• Hiç düşünme Xperia Sp
  • Neden xperia SP peki ? @berkem01 @ozanak777 @stevejones @Thomas A. Anderson
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrt117 kullanıcısına yanıt
    cunku 1250den 900 ınmıs fıyatı cazıp,o fıyata verdıgı donanım cazıp +1.7 ghz saathızı ve xperıa z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda 0 sıkıntı,o butcedekı en saglam kasa yapılı telefon,rakıplerının bazısına gore sd kart kullanma avantajı var,yıne nexus4 yada moto g gıbı cıhazlardan daha ıyı kamera ve ses performansı var,2370 batarya ıle gun ıcınde rhaat etme ımkanın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

cunku 1250den 900 ınmıs fıyatı cazıp,o fıyata verdıgı donanım cazıp +1.7 ghz saathızı ve xperıa z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda 0 sıkıntı,o butcedekı en saglam kasa yapılı telefon,rakıplerının bazısına gore sd kart kullanma avantajı var,yıne nexus4 yada moto g gıbı cıhazlardan daha ıyı kamera ve ses performansı var,2370 batarya ıle gun ıcınde rhaat etme ımkanın var.

Hocam peki 8Xmi xperia sp mi ? 8X çok hoşuma gitti
  • mrt117 kullanıcısına yanıt
    8x wındows phone yanı burada ayrısıyorlar tabı karar senın,ama cpu ve ozellıklede gpu olarak 8x daha zayıf ve sd kartta yok.
  • quote:

8x wındows phone yanı burada ayrısıyorlar tabı karar senın,ama cpu ve ozellıklede gpu olarak 8x daha zayıf ve sd kartta yok.

Teşekkürler hocam peki xoeria sp ni 1GB RAM i androidde sorun yaşatır mı ?
  • quote:

O fiyatlara o donanım + Sony kalitesi bulamazsın.Htc 8x daha az performans alırsın daha çok götürür seni stabiliteyle.Telefonun artısı yok wp8in artısı var.2-2.5 seneden fazla kullanıcam dersen wp8 yönelmelisn.Ama donanım olarak sp gibisini bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

quote:

Yaşatmaz hocam oyunların hepsinde iyi performans alırsın kasma yapmaz.İşlemcisi güçlü.S3 den daa iyi cihaz 2 çekirdek olduğu bakmayın.İnceleme videoları ve oyun performansı videolarına bakın birde içiniz rahat etsin.
  • quote:

Sp nin kulaklik sesi çok dusuk, moto g ye gore Baya dusuk hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt117

quote:

Sikinti yasamadim ben ramden yana youtubedan merak ettigin oyun adini ve xperia sp yazarak tarattirip izleyebiirsin

• Xperia sp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam moto g ya da nexus 4 alırım saf android olmalarından dolaya daha fazla uzun süreli kullanılır.

• Windows Phone ile android çok farklı işletim sistemi ben olsam wp alırım donanımı düşük olsa bile çok seri çalışan işletim sistemi yani herşey donanım değil dir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola moto g hem donanım iyi hem saf androidli güncelleme garantili fiyatıda 700-800tl arası
  • Simdi su guncellemeyi acalim sanki guncelleme almayinca cihaz nete girmiyor yada sms atmiyor,ayrica nexus4kasim 2012 cikisli ve 18ay guncellene sozu var googlenun yani nexus aldim 4 sene guncelleme alcam havasi olmasin,nexusun4un onumuzdeki ay esprisi bitiyor,bu acidan tirt,moto g daha uzun sureli ama oda donanimi daha zayif.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.