Bildirim
1000 TLYE KADAR TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
xperia sp -
Xperia sp 0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moto g kafi
Düşünmeden 0 xperia sp
Hiç düşünme Xperia Sp -
Neden xperia SP peki ? @berkem01 @ozanak777 @stevejones @Thomas A. Anderson -
cunku 1250den 900 ınmıs fıyatı cazıp,o fıyata verdıgı donanım cazıp +1.7 ghz saathızı ve xperıa z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda 0 sıkıntı,o butcedekı en saglam kasa yapılı telefon,rakıplerının bazısına gore sd kart kullanma avantajı var,yıne nexus4 yada moto g gıbı cıhazlardan daha ıyı kamera ve ses performansı var,2370 batarya ıle gun ıcınde rhaat etme ımkanın var. -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
cunku 1250den 900 ınmıs fıyatı cazıp,o fıyata verdıgı donanım cazıp +1.7 ghz saathızı ve xperıa z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda 0 sıkıntı,o butcedekı en saglam kasa yapılı telefon,rakıplerının bazısına gore sd kart kullanma avantajı var,yıne nexus4 yada moto g gıbı cıhazlardan daha ıyı kamera ve ses performansı var,2370 batarya ıle gun ıcınde rhaat etme ımkanın var.
Hocam peki 8Xmi xperia sp mi ? 8X çok hoşuma gitti -
8x wındows phone yanı burada ayrısıyorlar tabı karar senın,ama cpu ve ozellıklede gpu olarak 8x daha zayıf ve sd kartta yok. -
quote:
8x wındows phone yanı burada ayrısıyorlar tabı karar senın,ama cpu ve ozellıklede gpu olarak 8x daha zayıf ve sd kartta yok.
Teşekkürler hocam peki xoeria sp ni 1GB RAM i androidde sorun yaşatır mı ? -
quote:
cunku 1250den 900 ınmıs fıyatı cazıp,o fıyata verdıgı donanım cazıp +1.7 ghz saathızı ve xperıa z dekı adreno 320 gpu ıle oyunlarda 0 sıkıntı,o butcedekı en saglam kasa yapılı telefon,rakıplerının bazısına gore sd kart kullanma avantajı var,yıne nexus4 yada moto g gıbı cıhazlardan daha ıyı kamera ve ses performansı var,2370 batarya ıle gun ıcınde rhaat etme ımkanın var.
O fiyatlara o donanım + Sony kalitesi bulamazsın.Htc 8x daha az performans alırsın daha çok götürür seni stabiliteyle.Telefonun artısı yok wp8in artısı var.2-2.5 seneden fazla kullanıcam dersen wp8 yönelmelisn.Ama donanım olarak sp gibisini bulamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: mrt117
quote:
8x wındows phone yanı burada ayrısıyorlar tabı karar senın,ama cpu ve ozellıklede gpu olarak 8x daha zayıf ve sd kartta yok.
Teşekkürler hocam peki xoeria sp ni 1GB RAM i androidde sorun yaşatır mı ?
Yaşatmaz hocam oyunların hepsinde iyi performans alırsın kasma yapmaz.İşlemcisi güçlü.S3 den daa iyi cihaz 2 çekirdek olduğu bakmayın.İnceleme videoları ve oyun performansı videolarına bakın birde içiniz rahat etsin. -
quote:
Sp nin kulaklik sesi çok dusuk, moto g ye gore Baya dusuk hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: mrt117
quote:
Teşekkürler hocam peki xoeria sp ni 1GB RAM i androidde sorun yaşatır mı ?
Sikinti yasamadim ben ramden yana youtubedan merak ettigin oyun adini ve xperia sp yazarak tarattirip izleyebiirsin
Xperia sp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam moto g ya da nexus 4 alırım saf android olmalarından dolaya daha fazla uzun süreli kullanılır.
Windows Phone ile android çok farklı işletim sistemi ben olsam wp alırım donanımı düşük olsa bile çok seri çalışan işletim sistemi yani herşey donanım değil dir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Motorola moto g hem donanım iyi hem saf androidli güncelleme garantili fiyatıda 700-800tl arası -
Simdi su guncellemeyi acalim sanki guncelleme almayinca cihaz nete girmiyor yada sms atmiyor,ayrica nexus4kasim 2012 cikisli ve 18ay guncellene sozu var googlenun yani nexus aldim 4 sene guncelleme alcam havasi olmasin,nexusun4un onumuzdeki ay esprisi bitiyor,bu acidan tirt,moto g daha uzun sureli ama oda donanimi daha zayif.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- poco x7 pro pubg kaç fps
- global telefon ne demek
- asker telefonu internetli
- küçük ekranlı telefonlar
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X