Şimdi Ara

1000 tl ye kaliteli çamasır makeinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugün itibari ile 7 senedir kullandıgımız arcelik camasır makinesinin motoru bozuldu ve makine çöp oldu bu konuda acemi oldugum için size danısayım dedim bana 1000 tl civarı 1000 devirli en az 6.5 kg kapesiteli camasır makinesi önerebilir misiniz babam vestel ve arcelik de diretiyor ben ise internette arastırdıgım kadarıyla bosch ve siemens in iyi oldugunu düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir hangi makineyi almalıyız ?

1200 tl civarına çıkarsanız Aeg f75270 fl modeli güzeldir ama o kadar çıkamam derseniz Bosch WAQ20460TR öneririm tambur hacmi hemen hemen 8 kg yıkar program alternatifleri azda olsa gelişmiş tek kusuru fırçalı motor bulunması yani motor sesi rahatsız etmiyorsa sizi en iyi seçim bosch olur yoksa aeg daha iyi

Orijinalden alıntı: antidoksan

teşekkürler

Arkadas zaten soylemis bende tavsiye ediyorum yukaridakileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: antidoksan

bugün gittik ve Bosch WAQ20460TR modelini 1000 tl ye aldık tekrar teşekkür ederim umarım uzun yıllar kullanırız

ürün güzel tek sıkıntısı fırçalı motor olması yoksa bu fiyata daha iyisi yok
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

1000 tl ye kaliteli çamasır makeinesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.