Şimdi Ara

1000 tl ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Magazalarindan birinden 1000 tl ye kadar telefon alacagiz sevgilime iphone 4s i kirildi iphone da 1000 tl ye ust modeller olmadigi icin android olacak haliyle 1000 tl ye kadar ne alinabilir f/p urunu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia sp var
  • nexus 4
  • L 925 al iyi is gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: uoletesi4

Media markt-bimeks-teknosa-darty

Magazalarindan birinden 1000 tl ye kadar telefon alacagiz sevgilime iphone 4s i kirildi iphone da 1000 tl ye ust modeller olmadigi icin android olacak haliyle 1000 tl ye kadar ne alinabilir f/p urunu olsun

bayan ıcınse beyaz xperıa sp onerırım,nexusla yaklasık performansları var fakat sp de sd kartta kullanılabılır,ve batarya daha ıydırı,alttakı serıt renklı barda cok muzık dınleyen bayanlar ıcın şık olur bence..

• Elite Lite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

nexus 4

Allah askina su konuya bir bak akillarinca millete inceden narkoz veriyorlar fason çinciler...

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90206286

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

nexus 4

Allah askina su konuya bir bak akillarinca millete inceden narkoz veriyorlar fason çinciler...

Kotulemeyin ayriyetten Bunu Bir Konu acarak İnsanlari bilinclendirin Yoksa Zararli Siz olursunuz Her mesajin Altina Bunu Yazmakla Sonuc Elde Edemesiniz

• quote:

quote:

nexus 4

o konuyu biliyorum bende yorum attım.birileri gm elitenin ekmeğine yag sürüyor heralde.usta sana sunu diyim ne yaparsa yapsınlar isterse z2 den de üstün cihaz desinler.bu formun yüzde 75 bu tlfna karsı 25 lik kısmı alsın.sorun yok.gm ana konusunda veletin biriyle elite savası yaptım.cocuk sustu falan aksam dh bir actım ana avrat bana sövüyor.özelden cocuk kafası gm eliteyi kötüledik diye küfür yedik sorun degilde karsımda edemez.neyse degil küfürde etseler yorumlarımıda beyenmeseler.insanını servislerde kazıklıyanla verilen vaatlerin yerine getirlmemesiyle dolar suyken 1199 tl deyip deaslında 999 tl den piyasaya sokucaktık kurlar ayagına yatıpta insanını salak yerine koyanla benim işim olmaz muhalefet olucam bu konuya.daha dört gözle kronik bir sorun varmı diye bekliyorum.onun için denilecek laf cok ustada terbiyem müsade etmez.bizim millet te vay be tlfna bak diye adamın agzzının suyu akıyor.bu arada ilk video cıktında sende hatırlarsın belki eliteydi suydu buydu bende alıcam yorumlarımı görmüşsündür.tükürdümüzü yalattı gm saolsun.daha da töbe büyük konusmam.milleten birde özürdiledik

• S4 derim ben minisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medverdev -- 8 Nisan 2014; 12:19:36 >
  • Xperia Sp kesinlikle çok iyi tavsiyemdir.Uzun kullanım düşünüyorsan Htc 8x,Lumia 920 ve 820 de çok iyi cihazlar hepsi seni mutlu eder ama perrformanssa sp
  • quote:

quote:

quote:

nexus 4

o konuyu biliyorum bende yorum attım.birileri gm elitenin ekmeğine yag sürüyor heralde.usta sana sunu diyim ne yaparsa yapsınlar isterse z2 den de üstün cihaz desinler.bu formun yüzde 75 bu tlfna karsı 25 lik kısmı alsın.sorun yok.gm ana konusunda veletin biriyle elite savası yaptım.cocuk sustu falan aksam dh bir actım ana avrat bana sövüyor.özelden cocuk kafası gm eliteyi kötüledik diye küfür yedik sorun degilde karsımda edemez.neyse degil küfürde etseler yorumlarımıda beyenmeseler.insanını servislerde kazıklıyanla verilen vaatlerin yerine getirlmemesiyle dolar suyken 1199 tl deyip deaslında 999 tl den piyasaya sokucaktık kurlar ayagına yatıpta insanını salak yerine koyanla benim işim olmaz muhalefet olucam bu konuya.daha dört gözle kronik bir sorun varmı diye bekliyorum.onun için denilecek laf cok ustada terbiyem müsade etmez.bizim millet te vay be tlfna bak diye adamın agzzının suyu akıyor.bu arada ilk video cıktında sende hatırlarsın belki eliteydi suydu buydu bende alıcam yorumlarımı görmüşsündür.tükürdümüzü yalattı gm saolsun.daha da töbe büyük konusmam.milleten birde özürdiledik

Merak etme sende biiyorsunki esas kufurleri isleri servise dustugunde edecekler, ama is isten coktan gecmis olacak tabi.Discoveryden agzi yanan oldu,simdi elitecileri bekliyorum zevkle

• 925 veya 1320

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.