Şimdi Ara

1000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GMD 2 düşünüyordum,artık vazgeçtim nexus 7 kullanıyorum gayet memnunum aklımda nexus 4 var bana biraz kalın gibi geldi birde kamerası götürür mü 2 yıl falan bilmiyorum.Ekranı HD olsun birde ram değeri kafamı karıştırıyor.Sizce ne almalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogu9507

Arkadaşlar GMD 2 düşünüyordum,artık vazgeçtim nexus 7 kullanıyorum gayet memnunum aklımda nexus 4 var bana biraz kalın gibi geldi birde kamerası götürür mü 2 yıl falan bilmiyorum.Ekranı HD olsun birde ram değeri kafamı karıştırıyor.Sizce ne almalıyım ?

1000 altında en ıdealı zaten xperıa sp ve nexus 4 tur,fakat gerek batarya ve kamerasının sp ye gore daha zayıf kalmasından,gerekte sd kart takılamamasından oturu sp daha cazıp ,ayrıca cok daha saglam bır kasa yapısı var sp de.
     1000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi ? 1000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi ?

• Teşekkürler düşünüyordum xperia sp'yi ama alt kısmını pek beğendiğimi söyleyemem açıkcası nexus kalınlık olarak düşündürürken sp 10 mm'miş 1 gb ram ne kadar yeterli olur ayrıca o da ayrı konu.Başka telefonda yok heralde.Tamam son bişey daha nexus 4 4.4.2 den sonra 5.0 gibi(gelirse tabi) büyük bir son güncelleme alır mı 18 ayı doldu heralde.

• quote:

Teşekkürler düşünüyordum xperia sp'yi ama alt kısmını pek beğendiğimi söyleyemem açıkcası nexus kalınlık olarak düşündürürken sp 10 mm'miş 1 gb ram ne kadar yeterli olur ayrıca o da ayrı konu.Başka telefonda yok heralde.Tamam son bişey daha nexus 4 4.4.2 den sonra 5.0 gibi(gelirse tabi) büyük bir son güncelleme alır mı 18 ayı doldu heralde.

Nexus 4 asla tavsiye etmiyorm bataryasi adami yari yolda birakiyor :(

• nexus 5 ne olacak o zaman 2300 mah full hd

• quote:

Teşekkürler düşünüyordum xperia sp'yi ama alt kısmını pek beğendiğimi söyleyemem açıkcası nexus kalınlık olarak düşündürürken sp 10 mm'miş 1 gb ram ne kadar yeterli olur ayrıca o da ayrı konu.Başka telefonda yok heralde.Tamam son bişey daha nexus 4 4.4.2 den sonra 5.0 gibi(gelirse tabi) büyük bir son güncelleme alır mı 18 ayı doldu heralde.

esas o seffaf kısım bence gece super ama zevk bırsey dıyemem 1 gb ram suan rahat yeterken 4.4 ıle ram tuketımı azalacagı ıcın 4.4 ıle sp de ram dahada olumlu olacak,nexus 4 evet google 18 ay sozune son ıkı ayı kaldı ,buyuk olasılık sp de nexus 4 te 4.4 ten sonrasını almayacaktır zaaten nexus 5 te cıktı artık.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum ya oranın bildirim ledi olduğunu süpermiş Ben birazda oyun oynamayı seviyorum da ondan 1 gb ram düşündürüyor yoksa gayet yeterli bence..Modern combat 5 çıkacaktı 2014'ün ilk çeyreğinde bu ay çıkması lazım mc4 1 gb ram istiyordu mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilmiyordum ya oranın bildirim ledi olduğunu süpermiş Ben birazda oyun oynamayı seviyorum da ondan 1 gb ram düşündürüyor yoksa gayet yeterli bence..Modern combat 5 çıkacaktı 2014'ün ilk çeyreğinde bu ay çıkması lazım mc4 1 gb ram istiyordu mesela

evet o led mp3 te yada resımlerde hakım renge gore renk degıstırıyor ve bence cok sıradısı ve guzel,benzersız. cıkmadan teleofndakı performansı ıcın bırsey dıyemem.
  • quote:

sp de nova 3 mc 4 multitask yapıyorum kasmıyor gerçekten 1gb ram olsada çok başarılı ve sp nin batarya nexus 4 ten 1.5 kat fazla gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.