Şimdi Ara

1000 TL YE KADAR SINEMA SISTEMI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1000 tl ye kadar ev sinema sistemi alacağım. Önceliklerim 3d blueray playerlı olması, kule tipi hoparlörler, wifi, smart vs özelliklerinin olması en önemlisi de hdd den gelen kaynaktaki dts vb. tüm sesleri çözebilmesi. Daha evvel lg hb 1100re aldım fakat cihazda bd dışından gelen kaynaktaki ses kodeklerini çözme sorunuyla birlikte çok doyurucu bir ses alamadım. Mesela Samsung ht-e4550 nasıldır?

• en önemli ihtiyacın usb den hdd ile film izlemekse samsung yada lg bak derim.
    bütçene göre 4550 alınabilir ben test ettim ve dolgun bir sesi var,
    bütçenin biraz üstünde LG BH7530TW tavsiye edebilirim.
  • amatör bir başlangıç yapmak için lg bh7530tw ev sinema sistemini aldım evde küçük çocuk olduğu için kolonları duvara astım henüz ayrıntılı denemelerim olmadı ama şunu söylemeliyim yapmış olduğum bi kaç değişik ses testlerinde oldukça iyi bass aldığımı söylemeliyim ap. oturduğumuz için sesi fazla açamadım ap. daireleri için fazla geldi diyebilirim smart kısmı çok iyi gelmedi bana ama miracast olması oldukça güzel.optik kabloya gerek kalmadan hdm kabloyla tvdeki kanalların seslerinide alabiliyorsunuz.samsung smart tvde kullanıyorum samsungun smartı daha kullanışlı.film denemem olmadı kendime bir arşiv oluşturmam gerekiyor, ama bu konuda hiç bir fikrim yok filmi nerden nasıl edinmeliyim, hangi flimler bu sistemden verim almamı sağlar tavisyeleriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • lg bh7530tw alacaklar.. arkadaşlar mediamarkt'ta cihazı denedim sesler güzel ''animals matrix'' şarkısındaki bass larda subwoofer ciddi derecede sesi bozdu yüksek basslarda tırlama yapmaya başladı, daha sonra bh9530tw modelinin subwoofer'ını 7530 modeline taktık aynı şarkıda bozulma olmadı. acaba hoparlör bozukmuydu bilmiyorum.. onun dışında genel olarak güzeldi.. tabi alacakların deneyip öyle almalarında fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.