Şimdi Ara

1000 tl ye en iyi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kesinlikle huawei veya general mobile vestel casper felan olmasın . iphone 4s htc one m8 mini dusunuyorum sizce nasilar oyun felan oynamam pek ya iletisim icin lazim stabil olsun yeter tikanmasin hasta etmesin yani yazisirken olsun nette gezinirken olsun ekran boyutuda hic fark etmez iste stabil olsun yeter şarjinda onemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huwai g7 iyidir. Beğenmiyorsan Asus zenfone 6 bak
  • TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Asusda deil işde kardes yardimci olmaya calistigin icin saol ama ben guvenmiyorum annemgil felan aldi yok dokunmatigi durduk yere kendi basio konforlu deil ya sinir ediyor huawei asus casper general mobile felan deil samsung sony htc iphone bunlardan biri olsun

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stabil olması gerçekten önemliyse iphone lara bakabilirsin. onun dışında lg g3 beat ve stylus olabilir 1.200 civarı verebilirsen Lg G2 derim
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Aslinda hepsini bosverde htc one m8 mini 2 var m8 in minisi harika ozellikli . iphone 4s var birde hangisini tercih edeyim sizce

• telefonu kullanmadığım için net bir şey söyleyemeyeceğim ama htc de stabilite konusunda iyi .

ayrıca ikisi apayrı birşey biri ios diğeri ios ama stabileyi bilemiycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle olmasın demişsin ama yaklaşık 2 senedir huawei ascend p6 kullanıyorum ve memnunum bir sıkıntı çıkarmadı.Gerek kamerası gerek dokunmatiği ,oyunlardaki gücü bana yeterli geliyor.
  • 4-5 aydır htc one m8 mini kullanıyorum. tasarım anlamında zaten samsung, asus, lg v.s. htc nin eline su dökemez zaten tartışmasız. kasa sağlamlığı, yekpare kasa oluşu, malzeme kalitesi üst düzeyde. bazı arkadaşlar yazılım güncellemesi almayacakmış felan diye karalıyorlar ancak telefon zaten o kadar stabilki ihtiyacı yok zaten güncelleme almaya. ben oyun da oynuyorum, nete de çok fazla giriyorum, şimdiye kadar en ufak bi kasılma donma yaşamadım. hala almadıysanız bence tereddüt etmeden tercih edilebilecek bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.