Şimdi Ara

1000 TL'ye Android Cihaz Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000 TL ' ye kadar fiyat/performans açısından uygun , alınabilecek akıllı telefon önerilerinizi bekliyorum !!

Şimdiden Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: elitejanissary

Merhabalar ,

1000 TL ' ye kadar fiyat/performans açısından uygun , alınabilecek akıllı telefon önerilerinizi bekliyorum !!

Şimdiden Teşekkürler..

Paralelde g2 bulunabilir,yada nexus5 e bakilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 arastir o paraya bulunuyor arkadas aldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 5 Kasım 2014; 20:22:51 >
  • Asus Zenfone 6 için ne dersiniz ? Bence fiyat ve performans açısından çok uygun gözüküyor. Hepsiburada.com ürünü satışa açmış ve uygun fiyattan satıyor. Ayrıca aksesuarları da satışdaymış. İlgimi çekti, alabilirim. Bu ürün için sizin yorumlarınızı da rica edeceğim ..

Teşekkürler..
  • quote:

Asus Zenfone 6 için ne dersiniz ? Bence fiyat ve performans açısından çok uygun gözüküyor. Hepsiburada.com ürünü satışa açmış ve uygun fiyattan satıyor. Ayrıca aksesuarları da satışdaymış. İlgimi çekti, alabilirim. Bu ürün için sizin yorumlarınızı da rica edeceğim ..

Teşekkürler..

Guzel telefon ama fp dahol olmak uzere g2 den her alanda oldukca geride ram harici ama isini gorecek donanimda ise alinir tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Asus Zenfone 6 için ne dersiniz ? Bence fiyat ve performans açısından çok uygun gözüküyor. Hepsiburada.com ürünü satışa açmış ve uygun fiyattan satıyor. Ayrıca aksesuarları da satışdaymış. İlgimi çekti, alabilirim. Bu ürün için sizin yorumlarınızı da rica edeceğim ..

Teşekkürler..

Guzel telefon ama fp dahol olmak uzere g2 den her alanda oldukca geride ram harici ama isini gorecek donanimda ise alinir tabiki

Evet LG G2 7-8 ay kadar kullandım ama telefonu kaybettim. Şu an ki piyasa fiyatından daha yüksek fiyata almıştım . LG G2 çok iyi bir telefon tabi ki Zenfone 6 da o verimi alamam ama 1000 TL den fazla vermek istemiyorum. Zenfone 6 fiyatı da 799 TL olarak gayet uygun geldi. Geçenlerde Generla Mobile Discovery 2 aldım ama ekran dokunmatiği beni tatmin etmedi ve bu sebeble ürünü iade ettim.
    Asus Zenfone 6 özellikleri ve fiyat açısından çok uygun geldi fakat bu cihazında dokunmatik hassasiyeti ne durumda ondan dolayı endişem var. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.