Bildirim
1000 TL telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
G2 veya huwai g7
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell fiyatlarını tam bilmiyorum ama şöyle sıralamam ;
-Lg G2
-Huawei G7
-Asus Z6
-Asus Z5
huawei ascend g7 veya lg g2 yada biraz daha bekleyip zenfone 2 alabilirsin t50den uzak dur derim güncelleme alacağı bile şüpheli hat firması cihazlarının kaderleri genelde aynı oluyor e5 için ise samsungun orta seviye cihazlardada güncelleme sıkıntısı olabiliyor -
G2 al rahatına bak, f/p canavarıdır
tek alınacak cihaz içlerinde LG G2 dir kesinlikle yıl ortasında lollipop güncellemeside alıcak hala güncel bir cihaz diyebilirim -
-
bunların arasından ya discovery air alacaksın yada galaxy grand prime, bana sorsan hiçbirini almam, ama illa almak zorunda kalsaydım galaxy grand alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: nodisin
tek alınacak cihaz içlerinde LG G2 dir kesinlikle yıl ortasında lollipop güncellemeside alıcak hala güncel bir cihaz diyebilirim
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X