Şimdi Ara

1000 TL telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 TL yi geçmeyecek turkcell den alabileceğim telefon önerebilirmisiniz aklımda grand prime t50 ve e5 var

• G2 veya huwai g7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell fiyatlarını tam bilmiyorum ama şöyle sıralamam ;
    -Lg G2
    -Huawei G7
    -Asus Z6
    -Asus Z5

• Tevez51 kullanıcısına yanıt
    huawei ascend g7 veya lg g2 yada biraz daha bekleyip zenfone 2 alabilirsin t50den uzak dur derim güncelleme alacağı bile şüpheli hat firması cihazlarının kaderleri genelde aynı oluyor e5 için ise samsungun orta seviye cihazlardada güncelleme sıkıntısı olabiliyor
  • G2 al rahatına bak, f/p canavarıdır

• tek alınacak cihaz içlerinde LG G2 dir kesinlikle yıl ortasında lollipop güncellemeside alıcak hala güncel bir cihaz diyebilirim
  • gönül isterdiki g2 alayım kontratlı alacağım o yüzden internet paketi ve telefon faturası aylık 60 lirayı geçmeyecek şekilde arıyorum. dedikleriniz taksitle 60 tl yi geçiyor, sadece bunları alabilirim.
     1000 TL telefon tavsiyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunların arasından ya discovery air alacaksın yada galaxy grand prime, bana sorsan hiçbirini almam, ama illa almak zorunda kalsaydım galaxy grand alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodisin

tek alınacak cihaz içlerinde LG G2 dir kesinlikle yıl ortasında lollipop güncellemeside alıcak hala güncel bir cihaz diyebilirim

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.