Şimdi Ara

1000 TL Telefon Önerisi Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maksimum 1100 TL bütçe ile telefon alacağım. Samsung serisinden soğudum biraz. Şimdilik alternatifler:

Htc one x (Hepsiburadada 1036 Tl),
    LG Optimus G
    Nexus 4

Hangisi alınır sizce? Ya da başka ne önerirsiniz?
    Edit: One x'i eledim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piaa1 -- 29 Ocak 2014; 16:24:55 >

• ben One X kullanıyorum telefonla ilgili bir sorunum yok ama bu saatten sıfır alacaksan nexus 4 filan almanı öneririm. sanırım n4 ün fiyatıda o civarlarda.
  • O indirimi ben de gördüm, almayı düşünüyorum ancak kullananlar varsa yorum yaparlarsa güzel olur
  • Senin beklentilerini karşılıyorsa alman iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayban kullanıcısına yanıt
    Beklentilerimi karşılıyor elbette. Ama eskimiş bir telefon mudur acaba bu? :) Güncelleme gelmeyeceği için ondan şüphe ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piaa1

Beklentilerimi karşılıyor elbette. Ama eskimiş bir telefon mudur acaba bu? :) Güncelleme gelmeyeceği için ondan şüphe ediyorum...

Sürüm güncellemesi gelmez ama stabil güncellemeler olur, her telefonun vazgeçilmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayban kullanıcısına yanıt
    Nexus 4 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok üstün bir telefon bildiğim kadarıyla sadece kamerası kötü diğer yönlerine bakarsak müthiş bir telefon.

• Hala yorumları bekliyorum.

• 4x hd ile rakip bir cihaz fakat emin olmamakla beraber 4 x hd nin 4+1 çekirdeği daha performanslı dır. 4x hd al üstüne paran kalır 100 tl kutudan ek malzeme çıkıyor

• Var mı başka fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: parayban

quote:

Çok üstün bir telefon bildiğim kadarıyla sadece kamerası kötü diğer yönlerine bakarsak müthiş bir telefon.

ben nexus 4 kullandım bir zaman sonra çok sıkılacaksınız çünkü çok yavan
  • Bence alınmaz, eski One X kullanıcısı olarak önermiyorum. Telefon bataryası hariç her şey ile mükemmel. Bataryası o kadar kötü ki bütün güzelliklerini kapatıyor. Özellikle Andorid 4.2.2 ve Sense 5.0 ile iyice zıvanadan çıkmıştı. Twitter' a giriyordum %5 düşüyordu. Foursquare ile check in yapıyordum %7 düşüyordu bataryası. Daha 1 yıllıktı benim telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meltoriel

Bence alınmaz, eski One X kullanıcısı olarak önermiyorum. Telefon bataryası hariç her şey ile mükemmel. Bataryası o kadar kötü ki bütün güzelliklerini kapatıyor. Özellikle Andorid 4.2.2 ve Sense 5.0 ile iyice zıvanadan çıkmıştı. Twitter' a giriyordum %5 düşüyordu. Foursquare ile check in yapıyordum %7 düşüyordu bataryası. Daha 1 yıllıktı benim telefon.

bende yarın alıcam yurt dışı 32 gb 640 tl sizce almalımıyım en önemlisi oyun performensı nasıl bilgi verirmisiniz
  • Yurt dışı olması ve fiyatı ile ilgili bir şey söyleyemem fakat oyun performansı beni her zaman memnun etmişti. Hiç bir problem yaşamamıştım. Kız arkadaşımda Galaxy S3 var. Aynı zamanlarda çıkmış telefonlar bunlar. Onun telefonun düşük grafiklerde oynattığı oyunları ben One X de yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Özellikle burada bulunan uygulamayı yüklemeni öneririm. Çünkü bu uygulamadaki oyunlar One X işlemcisi için full optimizasyonlu oyunlardır. Kaymak gibi akar yani

Yine de söylemeden edemeyeceğim, sık oyun oynayan biri isen priz yanında yaşamaya başlayabilirsin :)

• One x yerine s3 daha yararlı olur. Nexus 4 ise güncelleme konusunda daha iyi.

• Htc one x'den vazgeçtim gibi. Az önce teknosada inceledim. Lg optimus g vardı. O hoşuma gitti gibi. Şu an 2 alternatifim var. Nexus 4 ve Lg optimus G.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meltoriel

Yurt dışı olması ve fiyatı ile ilgili bir şey söyleyemem fakat oyun performansı beni her zaman memnun etmişti. Hiç bir problem yaşamamıştım. Kız arkadaşımda Galaxy S3 var. Aynı zamanlarda çıkmış telefonlar bunlar. Onun telefonun düşük grafiklerde oynattığı oyunları ben One X de yüksek ayarlarda oynayabiliyordum. Özellikle burada bulunan uygulamayı yüklemeni öneririm. Çünkü bu uygulamadaki oyunlar One X işlemcisi için full optimizasyonlu oyunlardır. Kaymak gibi akar yani

Yine de söylemeden edemeyeceğim, sık oyun oynayan biri isen priz yanında yaşamaya başlayabilirsin :)

ÇOK TEŞEKKÜRLER ONE X ALICAM

• Şimdiden hayırlısı olsun dostum, güle güle kullan
  • optimus g almak daha mantıklı.

ya da one x plus da alabilirsin hem 64 gb hem daha iyi işlemcisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.