Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro Truck Simulatör 2 normal - yüksek karma ayarlarda testini yapabilir misiniz hocam ? Oyun elinizde yoksa pm atın, nereden indireceğinizi söyleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek eksiği , 64 GB bir ssd takarsınız ilerde bütçe müsait olursa , genel olarak sistem hızında etkisi büyük olur , açılış ve kapanış hızına ek olarak.

Maliyet :

0 olarak : 120-150 TL arası.

2.el : 70-90 TL arası.

Hayırlı Olsun F/P kralı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 19 Aralık 2015; 20:05:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumDonanım2015

Euro Truck Simulatör 2 normal - yüksek karma ayarlarda testini yapabilir misiniz hocam ? Oyun elinizde yoksa pm atın, nereden indireceğinizi söyleyeyim.

bu gece çekecem oyunu...performans linkini koyarım...
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    elimde zaten ssd vardı....gerçekten güzel sistem oldu...sağol iyi dileklerin için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: ForumDonanım2015

Euro Truck Simulatör 2 normal - yüksek karma ayarlarda testini yapabilir misiniz hocam ? Oyun elinizde yoksa pm atın, nereden indireceğinizi söyleyeyim.

bu gece çekecem oyunu...performans linkini koyarım...

Bekliyorum hocam, teşekkürler.

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt

Ben yukarıdaki programcı bir arkadaşa yazmıştım
  • sıkıntı yok
  • ForumDonanım2015 F kullanıcısına yanıt

İsteklere devam...

ayrıca yeni videolar da ekledim
  • Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumDonanım2015 -- 20 Aralık 2015; 23:15:31 >
  • insurgency
  • TROPİCO 5

• Hocam witcher 3 düşük - orta ayarlarda bir inceleme cekebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler

• niolana kullanıcısına yanıt
    çekeceğim kardeşim....AA oyunları oynanabilir düzeyde çekecem...
  • geçen bi hesap yaptım 7870k artı hızlı ram yerine en ucuz 8gb ram artı athlon 860k koyunca 480 tl falan bi fark kalıyor ikinci el 480 tl lik bi e.k alıp sistem kurmak daha mantıklı
  • edd121 kullanıcısına yanıt
    215(RAM 2400)+489(AMD 7870K)=700sizin saydıgınız bileşenleri alınca benımkınden pahalıya gelıyor ve daha fazla gelecek maalesef vaadedmiyor..

sizinn dediğinize göre çok ilerde hemen eskimeyecek sistem topluyorsunuz...en ucuz 1600 mhz ram olsa ve eski kalacak sisteminiz..yine güncelleyeceksin...ama ben en azından bi ekran kartı alacam..

bu sistemin çok alternatifi var ama genelde işlemci ekran kartı değişeceğinizde yine bu APU sistemine göre tuzlu oluyor..

düşük işlemci düşük ram yerine bunu alın daha sonra ikinci el ekran kartı alın crossfire yapın daha avantajlı
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    forumda 200 tl 860k kaldımı 289 ordan 150 tl de ram kaldımı 65 ordan ne yaptı 354.7870k işlemcisi ile 860k aynı zaten 354 tl ye de ikinci elden güzel temiz ekran kartı bulunur 7870k dan çok daha hızlısı.ha sonradan ekran kartı almaya gelirsek ekran kartını satarsın ikinci el yeni kartı alırsın hemde daha karlı yeni eski olayına girmiyorum skylake toplamıyoruz tabi bu benim fikrim saygı duyarım :D
  • edd121 kullanıcısına yanıt
    vallah dediniz ikinci el olarak..:D
    tabi bu şekilde ucuza olur..
    ama mantıksız değilsiniz yani...ha şu var ben salondan slim kasadan size yazıyorum şuan koltuğa uzanarak...yani böyle artılarıda var apunun..
  • Peki buna ileride ekran kartı ve ram yükseltmesi yapsak aa oyunları oynayabilir miyiz? 1500 bütçe var. bu sistemin üzerine ne koyabilirim? ets2 insurgency vs oynuyorum biraz baktıp attila bile oynanıyor bu sistemde, bu hali bile yetiyor aslında ama almışken uzun süre idare etsin diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.