Şimdi Ara

1000 tl civarı telefon tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xioami mi4 düşünüyorum. Telefon çok şık ve özellikleri çok iyi. Siz ne tavsiye edersiniz. Bu arada telefon çok büyük olsun istemiyorum. Açıkçası 1000 tl altında da olabilir. General mobile 4g de var aklımda.

Xperia m4 aqua önermeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• microsoft lumia 640 XL
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

microsoft lumia 640 XL

Windows phone mu ? Yok hayır kalsın. Az çekmedim Lumia 720 den.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    ne gibi sorunlar çıkardı? yazılım olarak?donanım olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

ne gibi sorunlar çıkardı? yazılım olarak?donanım olarak?

Yazılım olarak internet explorer zaten başlı başına bir dert. Her video açtığımda decode eror. yok başka sorun. Uygulama eksikliği. Yine internet exploerre deyken telefonun kafayı yemesi, Sürdürülüyor... yazısı ve birsuru sayılmaz şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Xioami mi4 düşünüyorum. Telefon çok şık ve özellikleri çok iyi. Siz ne tavsiye edersiniz. Bu arada telefon çok büyük olsun istemiyorum. Açıkçası 1000 tl altında da olabilir. General mobile 4g de var aklımda.

Xperia m4 aqua önermeyin lütfen.

Hocam bende bakıyorum, bütçem sizinkiyle aynı xiaomi mi4 en iyi seçenek gibi duruyor.Rahat rahat 2-3 yıl götürür mi4 Ancak hafıza artıralmıyor.
    Meizu m2 note var aklımda, ancak oda plastik kasa ve ekranı baya büyük gibi geldi.
    Bunların dışında; diğer ürünler özellikleri fiyatlara oranı gerçekten pahalı geliyor.
    c4 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

c4 alın

C4 De biraz büyük ya. Açıkçası m4 aqua bile büyük geliyodu bana. Boyut olarak m4 aqua yada daha küçük olursa (4.7-5.2 inç arası ekran) daha iyi olur.
    gm 4g 5 inç telefon ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

gm 4g 5 inç telefon ama

4.7-5.2 arası (5.2 de lg g serisi gibi olursa anca) demiştim. Gm 4g de m4 aqua da 5 inç olsada M4 aqua tepsi gibi telefondu çerçevesi baya kalındı.
  • mi4 de artırılabilir hafıza yok yani fotoğrafları felan koyacak yer kalmaz. C4 iyi gibi duruyor ama bazı kullanıcılar düşük batarya ömrü ve ufak kasıntılardan bahsediyor güncel sürümünde. O fiyat seviyesi biraz karışık anlıyacağınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia C4

• 16gb bana yeter fotoğraf falan çekmek pek fazla, müzik dinlerim oda anca 1.5gb tutuyor.

birde C4 de mt6752 var sanırsam mt6752 mi daha iyi s801 mi?

yine dediğim gibi C4 biraz büyük bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 1 Aralık 2015; 9:38:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.