Şimdi Ara

1000 TL civarı sistem tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben sizlerden bana anakart,işlemci,ram ve ekran kartı önermenizi istiyorum. Monitörüm 1366x768 (VGA) Psu 12V kanalından 408W veren 500W Cooler Master. Bu sistem ile Bf4 ü ultra ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum. Ayrıca Bf4 multiplayer da oynayacağım. Beni yarı yolda bırakmayacak 2-3 sene götürecek bir sistem tavsiyesi istiyorum. Bütçe 1000 TL Teşekkürler :) (Bütçe biraz oynayabilir ama çok değil

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuni

Arkadaşlar merhaba ben sizlerden bana anakart,işlemci,ram ve ekran kartı önermenizi istiyorum. Monitörüm 1366x768 (VGA) Psu 12V kanalından 408W veren 500W Cooler Master. Bu sistem ile Bf4 ü ultra ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum. Ayrıca Bf4 multiplayer da oynayacağım. Beni yarı yolda bırakmayacak 2-3 sene götürecek bir sistem tavsiyesi istiyorum. Bütçe 1000 TL Teşekkürler :) (Bütçe biraz oynayabilir ama çok değil

hocam kasanızda var mı psu var mış
  • Yani hocam?
  • quote:

Yani hocam?

kasanızın olduğunu varsayıyorum 1250 tl tutuyor hocam 250 tl daha ekleyin değecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tefo38

quote:

Yani hocam?

kasanızın olduğunu varsayıyorum 1250 tl tutuyor hocam 250 tl daha ekleyin değecektir.

Hdd istememiş onu atarsak bu sistemi al 1000 tl civarı yapıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yani hocam?

Güzel bi sistem.Ama bir kaç forumda okumuştum.Mağazaya gidince fiyat değişiyo felan diyorlardı.Emin değilim ama yinede belirtmek istedim ne olur ne olmaz diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

quote:

quote:

Yani hocam?

Hdd istememiş onu atarsak bu sistemi al 1000 tl civarı yapıyo

çok sağolun hocam görmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: luffymert

quote:

quote:

Yani hocam?

Güzel bi sistem.Ama bir kaç forumda okumuştum.Mağazaya gidince fiyat değişiyo felan diyorlardı.Emin değilim ama yinede belirtmek istedim ne olur ne olmaz diye.

evet aynı modelleri inventustan alsa daha iyi olur hem vatan 2.el - bozuk falan veriyor muş

• R9 270x overkill yapmaz mı sizce 1366x768 çözünürlüğe? Ayrıca Fx 6300 alınmaz gibime geliyor artık. İ3 4150 + r7 265 düşünüyorum ama bu kartlar dalgalanma yapar mı VGA monitörde?
  • quote:

R9 270x overkill yapmaz mı sizce 1366x768 çözünürlüğe? Ayrıca Fx 6300 alınmaz gibime geliyor artık. İ3 4150 + r7 265 düşünüyorum ama bu kartlar dalgalanma yapar mı VGA monitörde?

265 iyidir i3 de güzel 500 w anca kurtAtıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asig kullanıcısına yanıt
    Hocam tek korkum dalgalanmadan yana. 7850 kullanan arkadaşların çoğu dalgalanma olduğunu ifade etmişler. Sizce bende r7 265 de yaşar mıyım dalgalanma?
  • Maalesef yaşarsın 7850 kulanıyorum 1024.720 vga tüplü monitör de kullandım gerçi ben farkı anlamamıştım hd5450 vardı önce nezaman ips geçtim ozaman anladım şu an ikiside bağlı 265 de nasıl olur fikrim yok HD bir monitör alırsın ileride altarnatif olarak belirteyim 650 tiboost da var vğa fark hissetmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asig -- 21 Temmuz 2014; 13:42:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.