Şimdi Ara

1000 TL Civarı 13' ya da 11' laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programlama yaptığım ve sürekli yanımda taşımak zorunda olduğumdan bu tarz bir arayış içine girdim.

Benim için önemli olan Linux kurabiliyor olmam (kesinlikle olmalı). Onun haricinde HDD değil de eMMC ya da SSD olan modellere bakıyorum. Touchpad güzel olursa tabii çok güzel olur. Bir de ileriye dönük olarak kasadaki ram ve hdd değişimi yapabiliyor olursam çok güzel olur.

http://www.hepsiburada.com/acer-r3-131t-c83y-intel-celeron-n3050-1-6ghz-2-16ghz-2gb-32gb-11-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601836

11,6 inç Katlanabilir vs. olmasıyla güzel bir ürün fakat hem uzun kullanımda sorunsuz çalışır mı bilemediğim hem de ram ve hdd değiştirme konusunda kararsız olduğum bir ürün.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-es1-celeron-n3150-1-6ghz-2gb-32gb-13-3-intel-w10-tasinabilir-bilgisayar.html#genel-bakis

Bu Acer ise diğerinden daha güçlü bir işlemciye sahip, n3050 2 çekirdekliyken n3150 4 çekirdekli, daha güzel gibi görünüyor banaa. Dokunmatik ekran muhtemelen linux'da düzgün çalışmayacağı ve zaten kullanmayacağım için gereksiz benim için. Ancak bu modelde de %90 fan mevcut. Açıkcası ilk tercihim fansız sessiz bir model. Fan konusunda net bir bilgim yok lakin.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-tp200sa-celeron-n3050-16ghz-2gb-ram-32gb-hdd-int-116-touch-w10-notebook.html

Son ürün ise Asus Tp200sa. En başta bahsettiğim Acer'e çok benzer ancak daha şık. Daha uzun batarya süresi var fakat herhangi bir değiştirme yapılamıyor.

Siz olsanız ne yapardınız? Ya da başka tavsiyesi olan var mı?

• Karar verdin mi bende lenova yoga 300 asus 200 ve acer arasındayım bilgim yok yardım
  • Asus Tp200sa acer ve lenova yoga 300 arasında bilgim yok yardım günlük kullanım için
  • Acer ES1-331-C2TZ aldım vatandan 850 liraya. Arch linux kurdum. Mouse hareketlerini falan da ayarlayıp tüm programlarımı kurdum. 9 saat civarı batarya süresi var archlinuxta. Epey memnunum. Tek sıkıntısı birden fazla ide açınca vs. ram doluyor. 4gb ram alacağım en kısa sürede.
  • Bende bu cihazlar arasında kaldım Hocam ürün Nasıl sadece nette gezilecek ders çalışmak ve office programları kullanmak için Alıcam yeterli oluyor mu bana Asus daha yakın geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem2626

Bende bu cihazlar arasında kaldım Hocam ürün Nasıl sadece nette gezilecek ders çalışmak ve office programları kullanmak için Alıcam yeterli oluyor mu bana Asus daha yakın geldi

Sanırım Acer daha iyi olacaktır. Çünkü n3050 2 çekirdekli, n3150 4 çekirdekli. Geriye kalan özellikleri aynı zaten. Sadece nette gezip çok fazla sekme açmayacaksanız sorun yaşamazsınız. Office programları açıkken sekme sayısından biraz daha feragat etmek gerekebilir. Eğer rami değiştirip 4gb vs. alırsanız bu saydıklarım da sorun olmaz. Sizin için hız önemliyse, office'e bastığımda açılsın diyosanız pek sizlik değil. Ama öyle sinir bozucu bir makine kesinlikle değil. Fiyatına göre fazlasıyla ideal buluyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.