Bildirim
1000 tl bütçe ile akıllı telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tavsiye yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: stokbom
1000 tl bütçem var lumia 925 düşünüyordum ama vazgeçtim. Bu telefona benzer neler tavsiye edersiniz?
Android cephesi dusunursen,xperi sp 1000tlye kadar bulacahin tum.modellerden saglam ve guclu donanimda 2370 batarya ilede gunu rahat cikartan suanki cazip fiyati ilede fp acisindan ideal bir cihazdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında 1000 tl çok riskli bir bütçe...Neden dersen ; bütçen 800 olsaydı xperia sp al geç derdim..Ama bütçe 1000 olunca şu sıralar fiyatı düşen ve 1.100 tl ye bulunabilen lg g2 ve xperia z'yi al demek daha çok geliyor içimden...Bence bekle 100 tl daha ekle xperia z veya lg g2 al..İyisini al daha fazla kullan -
100 tl ekleyip ikisinden birini seçebilirm :D teşekkür ederim -
teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim -
quote:
teşekkür ederim hepsini inceleyeceğim
Arkadas hakli az eklemek cok iyi performans kazanci saglar 750 800 limit olsa sp ideal ve 1000e kadar ustunu yok dedigim gibi ama 1000ide zorlayinca ust sinif cihazlarda alinabiliyor
Aslında aklımda lumia 925 kaldı yada lg g2 olabilir sanırım ama hala kararsızım -
lg g2 mi daha kullanışı xperia z mi? -
lg g2 mi daha kullanışı xperia z mi? -
lg g2 -
teşekür ederm :D kullanıyor musunuz? -
2 telefonuda kullandım g2 zden buyuktur oyun anlamında pil anlamında z buyuktur dayanıklılık anlamında -
lumia tavsiye eder misiniz? -
amaca baglı olarak evet -
quote:
lg g2 mi daha kullanışı xperia z mi?
kesinlikle G2 -
kullanıslılıgını bılemem bu bırazda kısının ıhtıyacına gore degısır ama G2 daha ıyı bır cıhaz -
Xperia Z su ve toza karsi dayanikli ve biraz eskimeye basladi cihaz ama hala guncelligini korumakta.
Lg g2 f/p urunu. S800 islemci var ve oyunlar da sıkıntı olmaz.
lg g2 -
ya lg ya lumia alacağım. sağolun
Benzer içerikler
- samsung a55 alınır mı
- iphone 14 alınır mı
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X