Şimdi Ara

1000 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar temmuzun 5 inde telefon alcam 1000 tl var elit almayı düsünüyorum sizce iyimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende elite almayı düşünüyodum ilk başta lakin telefonun 4.4.4 kitkat oldugunu öğrenince bi anda soğudum ve 1 hafta önce gittim xperia m4 aqua aldım gayet seri hızlı güzel bi cihaz cok cok oyun oynamam 4gb hafıza bana yeter derseniz gözünüz kapalı 1100 liraya tercih edin derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4 aqua iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahGomlek

Bende elite almayı düşünüyodum ilk başta lakin telefonun 4.4.4 kitkat oldugunu öğrenince bi anda soğudum ve 1 hafta önce gittim xperia m4 aqua aldım gayet seri hızlı güzel bi cihaz cok cok oyun oynamam 4gb hafıza bana yeter derseniz gözünüz kapalı 1100 liraya tercih edin derim..

sarjı falan nasıl hocam kamerası ayrıca ?
  • M4 aqua alınmaz 1000 tl çöpe bana snapdragon 800 serisinden cihazlar lazm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede m4aqua alınır elıte gıbı sorunlu bır cıhazdansa ama ılla yuksek cıpset olacaksa g2 nın 16lıgı o paraya bulunabılır tahmınımce
  • GM almayı düşünüp de M4 Aqua' ya çöp demeniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

bencede m4aqua alınır elıte gıbı sorunlu bır cıhazdansa ama ılla yuksek cıpset olacaksa g2 nın 16lıgı o paraya bulunabılır tahmınımce

G2 iyi cihaz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıçoççuk -- 19 Haziran 2015; 12:32:10 >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntısı bence şarjı ya da ben çok internetle haşır neşir olan birisiyim şarjı 1 günü zor çıkartıyor %35 felan olunca bişeylerden ödün veriyor insan ister istemez.
  • Aqua belki sistem stabildir ama 1000 tl ye s615 ram 2 cznrlk 720x1080 az elit fp cihaz ben bi elit aliyim :) g2 de iyide ekrqn küçuk 5.5 lazm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm elite'nin özellikleri kağıt üzerinde iyi ama yazılımı yapadıkları için 16mpli kamerası 8mp gibi çekiyor + güncellestirme almıyor sony m4 aqua fiyat/performans telefonu snapdragon 615 okadarda kötü değil oyunlarda sıkıntı yaşamazsın + ısınma çok fazla olmaz şimdi baktığımda s801'li cihazların hepsi 5 10 dk da ısınıyor kağıt üzerindeki özelliklere aldanma inceleme videoları izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.