Şimdi Ara

1000 liraya telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün başlık açılmıs aynı bütçeye fakat benimki biraz farklı.1000 liraya kadar bir telefon istiyorum müzik dinleyip internete giriyorum sekli semali güzel olsun yeter Su an S3 kullanıyorum değişiklik istedigim icin yeni telefon alıp bunu babama vericem önerilerinizi bekliyorum

• Lg l90 yada xperia sp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Lg l90 yada xperia sp

herkes xperia sp öneriyor çok mu alınası bi telefon bu ne artısı var emsallerine göre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Lg l90 yada xperia sp

herkes xperia sp öneriyor çok mu alınası bi telefon bu ne artısı var emsallerine göre ?

Basta dikkat et l90 yazdim o olmazsa sp o paraya baska iyi secenek yokta ondan öneriyoruz

• quote:

quote:

Lg l90 yada xperia sp

xperıa sp alınası suan cunku fıyatı oldukca dustu,1.7ghz hızında ıslemcı o paraya yok,artı adreno 320 gpu var xperıa z dekı,kasa saglam batarya on numara 2370 pıl,sd kartta takma avantajın var ve kıtkatta gelecek,bunlarıd 850 ye veren sony jalıtesınde cıhaz yok,dıger yandan zevktır begenmeyebılırsın,ustte arkadasın dedıgı gıbı L90 da guzel bır alternatıftır bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

quote:

Lg l90 yada xperia sp

xperıa sp alınası suan cunku fıyatı oldukca dustu,1.7ghz hızında ıslemcı o paraya yok,artı adreno 320 gpu var xperıa z dekı,kasa saglam batarya on numara 2370 pıl,sd kartta takma avantajın var ve kıtkatta gelecek,bunlarıd 850 ye veren sony jalıtesınde cıhaz yok,dıger yandan zevktır begenmeyebılırsın,ustte arkadasın dedıgı gıbı L90 da guzel bır alternatıftır bencede.

Sp baya yattı kafama en ucuz hepsiburada'da 1000 liraya var daha ucuza alabileceğim bir yer biliyor musunuz.Tavsiyeniz ve acıklamanız icin tesekkürler ayrıca

• ıstanbul bılısım hepsıburada ve n11 de bakın daha hesaplı bulunur mutlaka,ayrıca teknosada cmtsı pazar ındırım oluyor ve vatan bılgısayarda buralarda 900 altına bulmanız buyuk ıhtımal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s3le devam et bence, bütçeyi arttırınca değiştirirsin
  • quote:

ıstanbul bılısım hepsıburada ve n11 de bakın daha hesaplı bulunur mutlaka,ayrıca teknosada cmtsı pazar ındırım oluyor ve vatan bılgısayarda buralarda 900 altına bulmanız buyuk ıhtımal

istanbul bilisimde 859 lira.Guvenilir midir acaba istanbul bilisim?

• quote:

quote:

ıstanbul bılısım hepsıburada ve n11 de bakın daha hesaplı bulunur mutlaka,ayrıca teknosada cmtsı pazar ındırım oluyor ve vatan bılgısayarda buralarda 900 altına bulmanız buyuk ıhtımal

istanbul bilisimde 859 lira.Guvenilir midir acaba istanbul bilisim?

Ist bilisim paraleller icinde en iyisi bence,yeri yurdu belli oradan hen G2 hemde sp alip kullanan arkadaslarim var sikinti yok suana kadar.

• Benim şahsi görüşüm s3 den xperia sp ye geçince pek bir faklılık gormeyecegindir s3 ten g2 nexus 5 filan anlarımda xperia sp geçilmez
  • 200 tl daha koy nexus 5 al kafan 2-3 rahat olur :),ve de en sevdiğim android telefonlardan biri :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede 200tl arttır G2,Nexus 5 al yoksa o bütçeye alacağın tel S3 ile aynı performansı alırsın.

• elite lite'^nin nesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

Benim şahsi görüşüm s3 den xperia sp ye geçince pek bir faklılık gormeyecegindir s3 ten g2 nexus 5 filan anlarımda xperia sp geçilmez

Hocam performans aramiyorum ki.Babam kendine akilli telefon alacak istersen bana alalim istersen sana alalim sen s3u bana ver dedi ben de degisiklik olsun dedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pinpon0101

Benim şahsi görüşüm s3 den xperia sp ye geçince pek bir faklılık gormeyecegindir s3 ten g2 nexus 5 filan anlarımda xperia sp geçilmez

Hocam performans aramiyorum ki.Babam kendine akilli telefon alacak istersen bana alalim istersen sana alalim sen s3u bana ver dedi ben de degisiklik olsun dedim

Peki hocam alın o zaman sp yi sony arayüzü kasa kalitesi tatmin edecektir
  • tavsiye veren herkese cok tesekkur ederim.Sp'de karar kildim zaten pek secenek yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: antiapple

elite lite'^nin nesi var

çöp cakma çin malı servis zaten yok yeterli mi daha tam ingilizceyi türkçeye cevrilmeyen menü general mobili güncelleme alıcağı mecul discovery e gönderilen dandik güncelleştirmelerle milleti kandırıp sonra sorun cıkan cihazlar vssssss uzar gider telpa rezaleti ssleri paylaşamıcam iki saat paylaşmaktan yoruldum artık.yani kısacası çöööööööööööööööp isteyen almakta özgür sonra sürünmeye başlar dh deki general mobile sayfası baştan aşağı sorun şikeyet dolu samsung u geçti valla
  • quote:

tavsiye veren herkese cok tesekkur ederim.Sp'de karar kildim zaten pek secenek yoktu

Hayirli olsun pisman etmez rahat olun

• Neden iphonea geçis yapmıyorsun değişiklik dediğin böyle olur.Android telden yine android tele geçiyorsun yazılım aynı kasa farklı ne anladım aynı şey ????
    1000-1100 lira ile temiz kutulu garantisi devam yurt içi kayıtlı elden teslim iphone 5 bulabilirsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.