Bildirim
1000 Liraya alınabilecek en iyi telefon hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
butceni 100 lira arttirabilirsen nexus 4 tavsiye ederim. bu civarlarda ben de telefon aradigim icin 4-5 gundur arastiriyorum. izlemedigim video kalmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N4
quote:
Orijinalden alıntı: jointofjah
1000 Liram var telefon alıcam sizce hangisini seçmeliyim ? Aklımda şuan Huawei Ascend P6 var. Bu telefonu alsam iyi bir seçim yapmış olur muyum ? Yardımlarınızı bekliyorum
xperıa sp,hızlı saglam sd kart destegı,ve bıtmek bılmeyen bataryanın gun ıcınde yasattıgı rahatlık. -
Bende araştırma içersindeyim demin Huawei diyordum fakat izlediğim videolar ve kullanıcı yorumlarından sonra xperia sp'nin daha avantajlı oldugunu gördüm. Büyük ihtimalle xperia sp alıcam gibi duruyor. -
S4 mini de alabilirsin
quote:
Bende araştırma içersindeyim demin Huawei diyordum fakat izlediğim videolar ve kullanıcı yorumlarından sonra xperia sp'nin daha avantajlı oldugunu gördüm. Büyük ihtimalle xperia sp alıcam gibi duruyor.
Sp alma nexus 4 al git bak telefonlara mağazada farkı anlarsın
Sp nexus 4 te guvenlık amacı ıle 32 derecede ıslemcı cpu hızı otomotik dusurulur daha asagı seviyeye,kaldıkı kasa saglamlıgı olarakta sp daha saglam,nexusun guncelleme harıcı bı avantajı yok bu butceye sp cok cazıp
Nexus 4 e sıcak bakmıyorum dediğim gibi büyük ihtimalle sp alıcam. Sizlere danışmak istediğim bi konu daha var yardımcı olursanız sevinirim elimde Sony Ericsson Xperia Ray var forum içinde telefon alımını rağbet var mıdır burda satabilme imkanım yüksek midir acaba ? -
s4le takas edebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 21 Ekim 2013; 17:59:32 > -
quote:
Nexus 4 e sıcak bakmıyorum dediğim gibi büyük ihtimalle sp alıcam. Sizlere danışmak istediğim bi konu daha var yardımcı olursanız sevinirim elimde Sony Ericsson Xperia Ray var forum içinde telefon alımını rağbet var mıdır burda satabilme imkanım yüksek midir acaba ?
Ilan kısmını cok aktıf takıp etmıyorum acıkcası ama yınede sen ver ılanını bellı olmaz tabıki.
Sony xperıa SP
Xperia sp oncelıklı ıyıdır ve saglamdır.bır ayı gectı kullanıyorum bı problem yasamadım
Kesinlikle Lumia 820
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
n4
1Gb ram nereye kadar götürecek? Android bu. Rami sömürür. Nexus 4çok daha avantajlı.
Xperia S -
Bütçeyi arttırabilirsen Nexus4 öneririm. -
nexus 4 mü sp mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Fordakin
nexus 4 mü sp mi
Tabıkı sp nexus sd kart yok ve ısınıp oyundan atıyo bırbucuk yıl nexus kullandım kımse gazel okumasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- global ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- doğubank senetle telefon
- pwm dimming nedir
- kapalı kutu telefon satmak
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X