< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1000 liralık dogalgaz faturasına hazır mısınız?

-
-
bende eski bi pc var açınca kasadan alev çıkıyor bu sene onunla ısınmayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de amd ekran kartlı laptop var. Oyun açınca odayı ısıtıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abi 1000 liralık gaz nasıl yakıyorsunuz ya benim geçen sene eksi 5-10 derece soğuklarda bile faturam maksimum 320 tl mi ne gelmişti.
yalıtım yapın mutlaka. kombinizde oda termostatı olsun. kalorifer peteklerinin arkasına izopan koyun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonabi 1000 liralık gaz nasıl yakıyorsunuz ya benim geçen sene eksi 5-10 derece soğuklarda bile faturam maksimum 320 tl mi ne gelmişti.
yalıtım yapın mutlaka. kombinizde oda termostatı olsun. kalorifer peteklerinin arkasına izopan koyun.
2de yakıyoruz HERKESE 500+ GELDI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonabi 1000 liralık gaz nasıl yakıyorsunuz ya benim geçen sene eksi 5-10 derece soğuklarda bile faturam maksimum 320 tl mi ne gelmişti.
Gecen sene
geçen sene sadece 2 odada yaktık 650 tl doğalgaz faturası geldi. Bu sene her tarafı yakacağız gibi. Senin dediğin 1000 TL bizim için minimum olacak galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Started_With_FX52002de yakıyoruz HERKESE 500+ GELDI
Alıntıları Gösterben 40'da yakıyorum, termostat 23 dereceye ayarlı. 23'ün altına indi mi yanıyor 23.4'e gelince kapatıyor. tam yoğuşmalı viesmann vitodens 0-50 20 kw kombi kullanıyorum.
orta kattayım, mesela alt kat komşum da sizin gibi şikayetçi. bana 320 gelirken alt komşuya 740 gelmişti. üst katım boş kimse oturmuyor. oturduğum apartmanda yalıtımsız üstelik. 25 senelik üç katlı tuğladan bina.
-
5€ der geçerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mesutzgvn5€ der geçerim.
Almanya'dasin bari Ehra Lessien pistinde chiron kiralayıp 400 bas
Bugünler de geçecek inşallah 2023’de dünya lideri uzun adam ile bor rezervimiz ile süper güç olacağız
Kazak giyiyorum, PC 'de odayı ısıtınca kışın gaz açmadan geçiyor.
-
Geçtiğimiz kış en yüksek 450 TL gelmişti. Bu kış bende helalinden bir 600 bekliyorum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X