Şimdi Ara

1000 dolarla venezuella ya gitsem krallar gibi yaşarmıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reizle Maduronun arası iyi, reiz güvenliğimiz için bize polis ayarlar oralarda.
  • Ukrayna hakkında fikri olan var mı? Nedir, nasıldır bir haftalık tatil için neler yapılmalıdır para değeri nedir? Fikir alışverişi yapalım dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Emreden bahsediyorsun.O adam hakkinda arka planda yaşadiklarindan bahsetmiyor,çok şeyler yasiyor gibi şeyler duydum.Gerçi kendisi de söylüyor çok riskli tatil icin gelinmez diye.Ayrıca uçak biletleri de pahalı.
    Nasıl yani hocam? Biraz daha açar mısınız?
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Şoyle ki parasız dünya turu yapıyorum diyor.Gerektiginde sokakta,gerektiginde tren garlarında yatıyor.Biz kendi ülkemizde bile nelerle karşilasiyoruz,başimiza neler geliyor.Onunda o şekilde bir suru şey geliyor ama videolarda görmüyoruz.Her şey güllük gülistanlık gibi geliyor ama kolay değil.Her insan yapamaz onları

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Şoyle ki parasız dünya turu yapıyorum diyor.Gerektiginde sokakta,gerektiginde tren garlarında yatıyor.Biz kendi ülkemizde bile nelerle karşilasiyoruz,başimiza neler geliyor.Onunda o şekilde bir suru şey geliyor ama videolarda görmüyoruz.Her şey güllük gülistanlık gibi geliyor ama kolay değil.Her insan yapamaz onları
    Ha o anlamda. Tabi ki o biraz o konularda öyle hocam. Her ortama ayak uyduruyor.
  • Emre durmuştan bahsediyorsun.

Kesinlikle 7-8 ay krallar gibi yaşarsın.Fakat orda böbreklerini satmazlar ise.

• Afrikaya git en azından bu kadar tehlikeli değil. 70-80 dolara hizmetçi tutuyorsun kuzenim yaşıyor 200 küsür dolara bahçıvanı, bebek bakıcısı ve aşçısı var

• vay be,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • venezuela ucuz olsa ne olur? oraya gidiş uçak bileti 7 binlira. git gel 14 bin lira. gittin geldin bi daha gitmek istedin 21 binlira
    daha uzatmayayım isterseniz.
  • yalnız 200 dolar afrika standartlarında çok iyi para afrikadan et ithal etme mevzuları vardı hatırlarsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

venezuela ucuz olsa ne olur? oraya gidiş uçak bileti 7 binlira. git gel 14 bin lira. gittin geldin bi daha gitmek istedin 21 binlira
    daha uzatmayayım isterseniz.
    Bende yol parasi icin sponsor ariyorum

Benimle gelir misin?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.