Şimdi Ara

1000-2000 arası telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır galaxy s3 kullanıyorum artık rom bile fayda etmediği için telefonu değiştirmeyi düşünüyorum, fiyat önemli değil ama kullanmayacağım özelliğe para vermek istemiyorum.

- günlük kullanımda lag vs istemiyorum, en önem verdiğim olay bu. touchwiz'den çok çektim o yüzden samsung'a pek sıcak bakmıyorum.
    - kamera çok önemli değil, fazla kullanmıyorum
    - telefonda bol bol dizi izliyorum o yüzden ekran kalitesi önemli
    - devamlı müzik dinliyorum, bu kulaklıkla alakalı daha çok ama yine de farkeder heralde telefona göre
    - batarya günü çıkarsa yeterli
    - 5inc üzeri ekran istiyorum, z3compact falan düşünmüyorum yani

şu an araştırdığım / incelediğim kadarıyla lg g4 baya hoşuma gitti. belki z3 falan da olabilir, yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Söylediğiniz şeyleri göz önünde bulundurursak g4 size uygundur hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia M5 çıkacak ekim ayında 1400-1600 lira fiyat bandından satışa sunulması bekleniyor şuanki en iddialı telefonlardan biri olacak bir bakın derim. Samsungdan sıkılmadıysanız S6 da iyi bir seçim olabilir eğer samsungdan sıkıldıysanız z3 plus veya htc one m9 ürünlerine bir bakın. LG alacaksanız G3 alın çünki G4 pil açısından çok kötü normal kullanımda bile bir günü çıkarması imlkansız en fazla 4-5 saat dayanabiliyor. Eğer illa büyük ekran istiyorsanız Xperia C5 Ultra veya Galaxy Note 4 ürünlerini inceleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung laglarından sonra bi M9 iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 1 Ekim 2015; 1:10:25 >
  • adammısınolum A kullanıcısına yanıt
    bütçe sorunum olmasa da dediğim gibi çok vermek istemiyorum, z3 plus falan düşünmüyorum o yüzden. htc hiç düşünmemiştim, samsung istemiyorum yazdığım gibi. note 4 falan bana göre değil zaten stylus'u kullanmam bile. sony'de de çeşit bol valla kararsız kalıyorum
  • G3 alın bence, fiyatıda uygun..

• HTC modellerine bakabilirsiniz
    G4 ve Z3 de iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G4'm9'z3 git kardeşim incele bunlar üçünden birini al güzel modellerdir.

• g4 dü tarif etmişsin g4 al
    bütçe sıkıntısı yoksa 2500 tl note 5 kesinlikle pişman olmazsın o ekran la o işlemcile android deki en iyi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 2 Ekim 2015; 20:13:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.