Şimdi Ara

1000-1500 lira arası laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba :) Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım benden laptop tavsiyesi istedi.Çevresinde pek anlayan yok henüz öğrenci olduğumuz için kendi parasını kendi kazanıp alacak bilgisayarı o yüzden emeğini çöpe attırmak istemiyorum.Bana 1000 - 1500 lira arası daha çok oyun ve film için bir laptop önerir misiniz ? Teşekkür Ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan657

Arkadaşlar merhaba :) Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım benden laptop tavsiyesi istedi.Çevresinde pek anlayan yok henüz öğrenci olduğumuz için kendi parasını kendi kazanıp alacak bilgisayarı o yüzden emeğini çöpe attırmak istemiyorum.Bana 1000 - 1500 lira arası daha çok oyun ve film için bir laptop önerir misiniz ? Teşekkür Ederim :)

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550lc-xo045d-notebook-pmu291573

• quote:

Arkadaşlar merhaba :) Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım benden laptop tavsiyesi istedi.Çevresinde pek anlayan yok henüz öğrenci olduğumuz için kendi parasını kendi kazanıp alacak bilgisayarı o yüzden emeğini çöpe attırmak istemiyorum.Bana 1000 - 1500 lira arası daha çok oyun ve film için bir laptop önerir misiniz ? Teşekkür Ederim :)

Asus tavsiye ederim

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-8gb-notebook

• quote:

Asus Tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/asus-x550lc-xo045d-notebook

• Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim fakat bu bilg. hepsinin 1.6 GHz gibi bir hızı var fazla düşük değil mi ? Benim 4 yıl önce aldığım 2100 liraya aldığım Toshiba A500 bile 2.6 ghz hızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim fakat bu bilg. hepsinin 1.6 GHz gibi bir hızı var fazla düşük değil mi ? Benim 4 yıl önce aldığım 2100 liraya aldığım Toshiba A500 bile 2.6 ghz hızı

o şekilde hesap edersen
    pentiumlar 3.60 Ghz idi 10 sene önce

o o şekilde hesaplanmıyor.

U olabilir sıkıntı yaratmaz 1.60 Ghz turbo bost ile üst seviyelere 2.60lara çıkabiliyor
    az elektrik harcar.
    ısınma sorunu minimumdur

gözle göreceğin bir fark olmaz.

arkacaşın tavsiye ettiği acer fiyatına göre gerçekten iyi...
  • linksir L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumun için böylelikle öğrenmiş oldum
  • quote:

teşekkür ederim yorumun için böylelikle öğrenmiş oldum

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413191-notebook-pmu338617
    bunda işlemci hızı daha yüksek..daha iyi performans alırsın
  • Islemci bu kadar onemli ise victor g301 al ama yukaridaki asus bence oldukca guzel ilk onubalmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U ve M islemci arasinda ciddi fark vardir. Eskiden su kadar hiz vardi ama simdi bu var seklinde karsilastirmak cok dogru degil bence cunku hem yeni teknolojiler (komut setleri), hem cekirdek, hem de on bellek gibi farklar var.
    U islemciler ve M islemciler arasindaki fark pratik olarak bir önceki nesil olarak karsilastirilir Ornek: i5 xxxxU = i3 xxxxM yada i7 xxxxU = i5 xxxxM gibi.

Arada özellikle oyunlarda fps farkı %10 civarı olur. Merak edenler notebookcheck.net teki oyunlara ait kutucuklara tıklayarak ayrıntıları inceleyebilirler.
    U islemciler daha az güc ve enerji harcarlar, bu tip islemciye sahip notebookların pilde kullanim sureleri de uzundur. Oyunlarda i5 ve i7 M islemciler arasinda pek fark hissedemezsiniz ama i7 islemciler tabii ki daha fazla güc tuketimine sahiptir ama islemcinin uzerine dusen yuke gore isinip guc harcayacagini da atlamayalim.

Bence, 7 serisi ozellikle 128 Bit 750M yada yeni nesil 64 Bit 840M altinda grafik islemciden yana tercih yapmak oyun performansi beklentisi olan arkadaslar icin hatali olabilir.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    peki burada tavsiye edilen hangi laptop daha iyi bu konuda bilgilendirebilir misiniz ? Teşekkürler :)
  • Bence Asus X550LN bahsi gecen urunler Asus, Lenovo ve Acer arasindaki en iyi model.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ediyorum :) Saygılar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.