Şimdi Ara

1000-1200 liraya alınacak en iyi telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1200 liraya akıllı telefon almak istiyorum ilk defa akıllı telefon deneyimim olcak ama güzel telefon olsun istiyorum.Genelde android tarafını inceledim nokia tarafındada cazip telefonlar varsa onlarıda incelemek isterim.
    Araştığım kadarıyla Lg optimus G almak istiyorum.Ama dediğim gibi yorumlarınıza açığım biliyorum bu konuda çok konu açıldı ama kendimi tatmin etmek için benimde konu açmam gerekiyordu çünkü bu alacağım telefonu 2-3 sene kullanacağım o yüzden çok araştırmam gerek .
    Saygılar

• üstüne biraz daha ekleyip lg g2 alabilirsin
  • 2-3 sene ? o kadar kısa sürede telefon değiştiriyosan ohoo :)
  • skunet02 S kullanıcısına yanıt
    telefondan ne gibi şeyler bekliyorsun onları yazarsan iyi olur. örneğin oyun mu çok oynarsın internete mi çok girersin fotoğraf mi çok çekersin. çok uygulanma yüklerim iki günde sıkırım mı dersin?

birde belirteyim android bir tel seni 3 yıl idare etmez (şuan en iyisini alsan deli gibi oyun oynayabilsen 1-1.5 sene sonra ezik yavaş tel durumuna gelir seninki ve oyunların bir çoğundan istediğin performansı alamazsın)
  • +200 koyup lumia 925 almak hem stabil hem şık bide sıkılırsan gta oynarsın 2-3 sene gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +200 koyup lumia 925 almak hem stabil hem şık bide sıkılırsan gta oynarsın 2-3 sene gider

• ferrari091 kullanıcısına yanıt
    200 koymasına gerek yok hepsiburada.com da 925 in 32 gb versiyonu indirimde 1188 tl ve world card a 100tl word puan var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas0650

200 koymasına gerek yok hepsiburada.com da 925 in 32 gb versiyonu indirimde 1188 tl ve world card a 100tl word puan var

haha öyleyse hiç beklemeden al

• lg g2 yi biliyorum ama üstüne 200 lira felan koysam 16 gb alabilirim ancak oda beni idare etmez.Android cihazlar 2-3 sene sonra yavaşlıyorsa ve çabuk yaşlanıyorsa almayada hiç gerek yok bence.İşte ben bu konuları tam olarak bilmiyorum.Android 2 3 sene sonra yaşlanıyorsa windows phone de ne gibi bi etkisi oluyor.Bu arada benim için güncelleme çokta olmazsa olmazım değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.