Şimdi Ara

100 tl seviyesinde 938 pin {am3} için cpu soğutucu önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim x3 435'ten bozma phenom b35. Oc olanağı çok yüksek :-) hem bunu değerlendirmek istiyorum. Hem de iki senedir stok fan ile kullanıyorum. Artık ses yapmaya başladı. Ve havalar ısınmaya başladığından beri bu ses giderek artıyor. Bunun için soğutucu araştırmasına girdim. F/p ürünü olarak xigmatek red scorpion ürünü dikkatimi çekti. Fakat ürünü şuan piyasada bulabileceğimden emin değilim. Bu ürün gibi bi ürün önerisi istiyorum sizden. Ve bi tanesi kesin olmakla birlikte 2 tane kırmızı ledli 12 cm fan almak istiyorum. Maximum bütçem toplam 140 tl. Yardımlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 17 Mayıs 2012; 18:46:54 >

• Teşekkürler dostum :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Teşekkürler dostum :-)

Red scorpion yerine Gaia da alabilirsiniz, Core Contact Freezer da.Buna cok benzer bir cok sogutucu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

Red scorpion yerine Gaia da alabilirsiniz, da.Buna cok benzer bir cok sogutucu var.

Core Contact Freezer
    bu baya ucuzmuş...
    performansı xigmatek kadar var mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

Red scorpion yerine Gaia da alabilirsiniz, da.Buna cok benzer bir cok sogutucu var.

Core Contact Freezer
    bu baya ucuzmuş...
    performansı xigmatek kadar var mıdır?

http://www.pclabs.com.tr/2008/08/20/sunbeam-core-contact-freezer-incelemesi/
    Performans iyidir(e8400'ü 4.2 ghzde kullanmıştım) ancak biraz yaşlıdır.

• Red Scorpion diyor gönlüm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 5 İŞLEMCİ ÖNERİSİ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat aralığında akasa venom veya true spirit 120 güzel olur, daha ucuz olan gaia alınabilir çok yönlü takılabiliyor

edit;

birde şu var ama 120 lira fansız da çalıştırılabilir tabi OC işin içine girmez ise

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 18 Mayıs 2012; 0:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

fiyat aralığında akasa venom veya true spirit 120 güzel olur, daha ucuz olan gaia alınabilir çok yönlü takılabiliyor

edit;

birde şu var ama 120 lira fansız da çalıştırılabilir tabi OC işin içine girmez ise

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

Red scorpion desem kızar mısın

• quote:

neden kızayım fanın ışıklı olması dışında bir numarası yok derim hepsi aynı emtia sonuçta
  • quote:

quote:

neden kızayım fanın ışıklı olması dışında bir numarası yok derim hepsi aynı emtia sonuçta

Sessizliği sağlamaz mı?
  • quote:

quote:

quote:

Sessizliği sağlamaz mı?

Bu fiyata alınabilecek soğutucular çok benzer performans göstereceklerdir . Farkı oluşturan kullanılan fanın ses değeri ile kullanacağınız devir aralığı sessizlik konusunda belirleyici olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.