Pioneer dvd almaya gidiyorum. mümkünse usb girişli divx li bir öneri bekliyorum. satıldığı yeride bildirirseniz çok sevinirim. goldmaster denedim elimdeki filmi dublajsız arka sesleri vererek oynattı şaşırdım. bunu başarabilen bir dvd görmemiştim. elemanlar konuşuyor ama konuşma sesleri yok, arka fon müzik ve ses efektleri var ama..... tam konuşacaklar ses kısılıyor sonra ağız hareketleri bitince arka fon sesleri yükseliyor. ben bir şey almaya karar verdim ya aletler nükleer salak hale gelmeye başlıyor
Arkadaşlar merhaba. bende bir süredir uygun fşyatlı sd card / usb bellek okuyuculu dvd oynatıcısı arıyorum. Daha doğrusu nette bilgi alabileceğim bütün sitelere bakıyorum. her okduuğumda kafam daha da karışıyor.
Tam bir tane buldum işte bunu gidip alayım ya da netten siparişini vereyim diyorum pat başka sitede o makine hakkında olumsuz görüşler var, sonra b usefer diğerine gözüm kayıyıor ama orada benzer sonuçla karşılaşıyorum.
Açıkcası başım dönmüş durumda. Sizden ricam 100 liraya kadar hem usb hem sd card okuyan,(sorunsuzca) bir makine tavsiyesi.
bu cihaz nasıldır bileniniz varmı bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirebilirmi acaba?
Gereksiz yere konu açmak yerine buradan konusu açılmışken hazır yazayım dedim.. ayrıca teknosa fiyatı 109 fakat vatan %8 indirim yaptığı için 96 dan 88 e düşüyor. Neyse bu cihaz hakkında bilgisi olan varsa cevaplasınlar çünkü bu cihazdan almayı düşünüyorum. kopya dvdler,cdler vs bunlarda okumsaı nasıl,atlama vs sorunu varmı bunları öğrenmem lazım.
TOSHIBA YETKİLİ SERVİSİ DOST ELEKTRONİKLE GÖRÜŞTÜM ARKADAŞLAR : Disk okuyan göz cd seçer, kopya disklerde sorun çıkartır bazı markalarında seçen ve seçmeyen versiyonları var mesela vestel markada disk seçer dedi ve çözümü yok dedi. Göz değişirse sorun ortadan kalkar kopya disklere bir önlem amacıyla böyle yapılıyor dedi ancak 1- göz değiştirme biz yapmıyoruz dedi 2- dvd nin üzerinde yazılabilir disk seçenekleri var ben kendi bilgisayarımda yaptığım diskleride okutamıyorum bu ne iş dedim çok sıkıştırman lazım gibi kendisinin bile bilmediği bir bahane üretti kısaca hiç bir sonuç yok toshiba marka ürün almayın. Uyduruk markalarda sorunsuz okuyor yazılabilir diskleri dedim o markalar her diski okuyan gözleri kullanıyorlar dedi..... ! Kısaca traş.
bu cihaz nasıldır bileniniz varmı bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilirebilirmi acaba?
Gereksiz yere konu açmak yerine buradan konusu açılmışken hazır yazayım dedim.. ayrıca teknosa fiyatı 109 fakat vatan %8 indirim yaptığı için 96 dan 88 e düşüyor. Neyse bu cihaz hakkında bilgisi olan varsa cevaplasınlar çünkü bu cihazdan almayı düşünüyorum. kopya dvdler,cdler vs bunlarda okumsaı nasıl,atlama vs sorunu varmı bunları öğrenmem lazım.
Ben bunu sormuştum bu cihazı bileniniz yokmu arkadaşlar? lütfen biraz bilgi verin.
arkaradaşlar kawai dvd dıvx cd player DVD-958 modeline bakabilirsin sd kart ve flaşh bellek de takabiliyorsun .ankara da KULE TEKNOLOJİ var ,bu firmada 75.00 tl diyorlar ama nakit 68.00 tl ye aldım 2 yıl garantili .isterseniz KULE TEKNOLOJİ DEN bilgi alabilirsiniz tel-0312 417 39 58 adres izmir 1.cadde ıhlamur sok.no-12/c kızılay ANKARA
quote:
Orjinalden alıntı: jediforum
Pioneer dvd almaya gidiyorum. mümkünse usb girişli divx li bir öneri bekliyorum. satıldığı yeride bildirirseniz çok sevinirim. goldmaster denedim elimdeki filmi dublajsız arka sesleri vererek oynattı şaşırdım. bunu başarabilen bir dvd görmemiştim. elemanlar konuşuyor ama konuşma sesleri yok, arka fon müzik ve ses efektleri var ama..... tam konuşacaklar ses kısılıyor sonra ağız hareketleri bitince arka fon sesleri yükseliyor. ben bir şey almaya karar verdim ya aletler nükleer salak hale gelmeye başlıyor
EDIT - EDIT - EDIT - EDIT Goldmaster için arka fon sesleri geliyor dublaj sesleri yok diye yazmıştım. fabrika çıkışı 5+1 ayarındaymış o yüzden tv de stereo durumda dublaj sesleri çıkmıyormuş minik bir ayarlama ile ses olayını çözdüm. + xvid oynatıyor + arkasında kendisinden ( hemen her ucuz marka dvd de olduğu gibi ) 5+1 ses çıkışları var + her türlü iğrenç marka diskleri 10 numara oynatıyor + kumandasında ses ayarı var.............. demekki goldmaster ın usb girişli ve mümkünse hdmi upscale modeli varsa onu alacağım. bu tür bir model hakkında ben biliyorum ve kullanıyorum veya ben biliyorum ve şurada bu para diyen varsa yazarsa çok sevineceğim. olaya bu akşam mediamarkt da son noktayı koymak istiyorum.
Değerli forumdaşlarım ; Dün akşam goldmaster cihaz almaya gittim mediamarkt a. görevli mutlaka hometech al dedi ve 99 TL ye 567 modelini aldım. En büyük derdim olan disklerde takılma atlama problemim çözüldü, yanımda usb götürmüştüm onuda denedim. Sandisk U3 8 gb lik usb nin içini her türlü gördü, ufak boyutlu ( 100-200 mb lik divx ler ) fimleri açtı vs... akşam eve geldim cihazı kurdum. samsung 32'' hd ready lcd kullanıyorum hdmi ile 1080i ler filan filmin renklerini pembeleştiriyor ideal görüntü için 720p 60 hz yaptım ayarını, geri kalan özellikler güzel. Yalnız bugüne kadar gördüğüm en başarısız kumandaya sahip. Kumanda çekmiyor 15. basıştan sonra algılıyor o da alakasız açılardan. aynı noktaya 2. kez tuttuğumda çekmiyor başka bir yerden çekiyor ama insanı deli ediyor çektiği noktayı bulmak için kombinasyon arattırırken. Bugün kumandasını değişime götüreceğim ve yenisini verirlerde o da aynı sorunu yaşatırsa ürünü iade edeceğim. İzlenimlerim bunlar. Boğuşamam bir film için kumandayla 2009 yılında.
bu arada kawai öneren arkadaşımıız ben o markayı düşünmüyorum ya goldmaster yada philips onlardan birisii gözümde ama öncelik olarak SONY var bunu bilenler açıklasınlar lüften.
bu arada ankarada değilim istanbuldayım.
değerli forumdaşlarım ; dün akşam sorunlu kumandamı değiştirdim böylelikle daha az sorunlu bir kumandam oldu. ancak gittiği yere kadar götüreceğim cihazı. sonuçta takılma atlama filan yapmıyor ve 8gb lik u3 usb mi okuyor. çakma hdmi da mevcut cihazda. bu sebeple kendi adıma konuyu kapatıyorum. devamı takdirlerinize ve mesajlarınıza kalmış. görüşmek üzere.
SON HABER - SON HABER - SON HABER ! Değerli forumdaşlarım ; Hometech dvd playerimi sonu gelmez kumanda görmeme sorunları ve sürekli 5+1 sesler ile stereo ses çakışması problemlerinden dolayı dün akşam itibari ile pioneer 300k ( usb) ile değiştirdim ve türlü dertlerimden kurtuldum. Cihaz mediamarktda 200 TL fiyata satılmakta. Ultra kaliteli bir ürün. Her türli diski okuyor, xvid açıyor, usb girişi var ve u3 8 gb sandisk usb mi görüyor. Kumanda 10 numara çekiyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Kumanda genelde çeker ürünler ama benim tavsiyem usb girişli alman özellikle telefon için kesinlikle şart. Divx in performansı 0 alırsan şansa kalmış.sağlam dosya oynatma falan.
bulabilirsen goldmaster d-909 al derim
okuyamadığı cd yada dvd şimdiye kadar hiç olmad
usb ve kart girişide mevcut
firmware olayında da gayet başarılı
fiyat olarakta 130 ile 150 ytl arasında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme