Şimdi Ara

100 Silk Ödüllü Sro ScreenShot yarışması - 3 (ANKET) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YateQo

İkinci resim mükemmel iyi uğraşılmış

Bknz: Kendini Öven Erdinç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Yediiieee!Yediyee verin oyunuzuuuu.Yediiiiiieeee!!!Böööğğğüüüüüü...

Ne diye yediye,ne diye?

@[You]FeeL
    Kim?Ben mi?İftira
  • Katılıcaktım ama 100 Silk Kesmiyor Beni 200 Silk falan Olursa yeni resmim Hazır :) ve İddaalı

not: 4.Resimde Gördümde Resim Üzerinde Oynama Olursa Ne Önemi Var Yarışmanın? O Zaman Photshopu bilen Alır 100 Silki Gider,Çok Yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 5 Aralık 2009; 21:14:28 >
  • Ps yapan arkadaşımız izin alıp yaptırdı, ondan başkasıda ps yapabilir miyiz diye sormadı

İsteyen yapabilir, istemeyen yapmaz herkes bu konuda hürdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Ps yapan arkadaşımız izin alıp yaptırdı, ondan başkasıda ps yapabilir miyiz diye sormadı

Önder Güzel Söylemişsinde,Yahu Kardeşim Madem Ps Yapılabiliyor İzinle Sorarak falan Filan o zaman Ne Diye Yaratıcı Resim Diye Bas Bas Bağırıyorsun,O Zaman Söyleki Ben Resim istemiyorum Silkroad Üzerine Ps Çalışması İstiyorum ve bu seferde oyunda Güzel Kareler,Şans Eseri Güzel Resimler Keşfeden arkadaşlarımızı Sallayıp PSden Anlayanlanlara veya PSyi Yaptırıp Ödülü Alanlara Özel Bi Yarışmadır De.

• quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

quote:

Ps yapan arkadaşımız izin alıp yaptırdı, ondan başkasıda ps yapabilir miyiz diye sormadı

Önder Güzel Söylemişsinde,Yahu Kardeşim Madem Ps Yapılabiliyor İzinle Sorarak falan Filan o zaman Ne Diye Yaratıcı Resim Diye Bas Bas Bağırıyorsun,O Zaman Söyleki Ben Resim istemiyorum Silkroad Üzerine Ps Çalışması İstiyorum ve bu seferde oyunda Güzel Kareler,Şans Eseri Güzel Resimler Keşfeden arkadaşlarımızı Sallayıp PSden Anlayanlanlara veya PSyi Yaptırıp Ödülü Alanlara Özel Bi Yarışmadır De.

Varamir çok haklı bence böle bi izin olmamalıydı.

burada resme PS yapan ardkşımızı suçlamak gibi olmasın

diğer ardkşların resmi gölgede kalıyor. yarışmanın ozmn hiç bir anlamı yok yada başlık konudan çok uzak .

bidahakine daha geniş kurallar yazarsanız daha açıklayıcı olur...

• quote:

Özel olduğu belli bütün ''3'' Screen Shot yarışmasınada katıldı.
  • Ya ps falan bırakın 1. resme oy verin sonuncu olmasın lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

quote:

Özel olduğu belli bütün ''3'' Screen Shot yarışmasınada katıldı.

Sizin yolladığınız resimler arasında zirvede malesef. O yüzden olabilir mi acaba

Bu tür yarışmaları bundan sonra yapmayacağım bu yarışma iptal. Özelden "yarışma yaparmısın" diye mesajlar ile gelmeyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.