Şimdi Ara

100 megabit wireless problemi acil destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    süperonline 100megabit fiber bağlantım var. kablolu kullandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum ama wireless tam bir çöp. modemin olduğu odada telefonum adam akıllı youtube videosu bile açamıyorum. instagram aşırı yavaş çalışıyor. ne yapmam lazım yardımınızı rica ediyorum.



  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:49:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen kablosuz olarak o hızı garanti etmiyoruz kablolu bağlanın derler... bant genişliğini kanalı değiştir vede hızlı olmaxını istediğine statik ip ver...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk öncelik şu süperonline 100megabit fiber bağlantı olması derken Ethernet üzerinden 100 MGbit hızı alıyormusunu sorgula.Yani eve o hız kayıpsız geliyormu? Diyelimki geliyor 0 kayıpla.Wlan 2,4GHz bandın müsaitmi.5GHz genelde bant genişliği müsaittir.Çogunlukla 2,4 GHz kullanılır.Router la 5GHz çözdün diyelim PC ,tablet telefon gibi donanımlarım 5GHz destekliyormu.Wlan sinyalini etkileyen düşüren çok unsur var.ISS kayıpsız 100 MGbit verse bile teoride wlandan o hızı almam çok zor. Başka bir konuda var YouTube netfilx gibi streaming servislerini sorunsuz Alman yine ISS bağlı belki ISS streaming de daratma yapıyordur.Limitsiz paket bile olsa bazen sınırlama koyar.Alt yapıyı bahane edip kısıtlama yapıyor olabilir.Türkiyede yaşamıyorum şartları bilmiyorum ama burda streaming kusıtlaması yok.4K bile 7/24 seyredebiliyorum.100 MGbit sonuçta bürüt kayıpsız hali acaba sende durum ne.Artı o hızları görmek için kendi donanımın da çok önemli .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 4 Mart 2019; 15:8:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.