|
|
Amd Bulldozer FX4100 cpu (4.2 Ghz Stabil OC) - Asrock AMD970 Extreme 3 Motherboard - Sapphire HD6870 - 2x500 GB Western Digital Raid 0 - 2x4 GB Corsair Vengeance 1600 MHz DDR-III Ram - Creative Xmod Ses kartı - 1 TB Western Digital Harici hdd - LG IPS236V-PN - Xilence 480 W Psu - Asus Kasa - Asus DVD-RW - A4tech x750 Mouse - Logitech K350 Klavye - Canyon webcam - Xerox 3117 Laser printer - Epson Dx4450 Inkjet printer - Wharfedale Diamond 9.2 Bookshelf kolon - Pioneer A-445 Stereo amfi - Lenovo netbook S-103 - HP 630 Laptop
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
Yani orjinal olarak bulunmuyor haliyle. Hele birde mobilyacı abilerimiz sağolsun. Bu tür işleri o kadar sallama yapıyorlar ki. Mesela ben fabrikasyon kaplı mdf istemiştim. Ham mdf den kesmiş. Neyse dedim aldım birleştirdim uygun vidalarla dengeli olarak ve boyamak zorunda kaldım. Eskiden macun çekilip boyanıyordu. Şimdilerde o da yok. Aldık fırçayı elimize sürdük sağa sola. Bu yüzden köşeleri tam olmadı. Yani kendi atölyen yada büyük bir odan olmazsa bu işler çok zor. Oysa ben kabinlerle uğraşmayı oldum olası sevmişimdir. Bir ses izolasyon süngeri aldım. 50x50 cm ölçülerinde. Yolda görsen tekme atarsın ama fiyatı 10.00 ytl. Yani işe bir kalkışıyorsun sonrası iştahsızlık. Ohh be içimi de döktüm
Hızlı