Şimdi Ara

100-300 Tl arası Android'li Telefon Tavsiyeleri (Babama)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkezin bildiği gibi en iyi andoidli telefonlardan tavsiyeniz varsa önerilen güzel kullanışlı telefonlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: recepyilm

Herkezin bildiği gibi en iyi andoidli telefonlardan tavsiyeniz varsa önerilen güzel kullanışlı telefonlar ?

O fiyata babana telefon alırsan tuşlara basamama sorunu ve takılma donma sorunu yüzünden telefonu duvara vurabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

quote:

Herkezin bildiği gibi en iyi andoidli telefonlardan tavsiyeniz varsa önerilen güzel kullanışlı telefonlar ?

O fiyata babana telefon alırsan tuşlara basamama sorunu ve takılma donma sorunu yüzünden telefonu duvara vurabilir.

babamın senden daha çok elektronikten anladığına emin olabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

babamın senden daha çok elektronikten anladığına emin olabilirsin

Babana sorsana ozaman hangi telefonu almak istediğini..
    Ayrıca ben genel olarak konuştum. Genelde babaların parmakları 100-300 liralık androidlerde sıkıntı çıkardığını söyledim sadece.. Eğer babanın parmakları incecikse ikinci el galaxy y yada galaxy mini 2 alabilir. Ayrıca elektronikten anlayınca telefon kasmıyosa 3310 alıp android yüklesin. En mantıklısı o olacaktır

• parmağı kalın olanlar telefon kullanamıyormu hem ben telefonun kasıp kasmaması diye birşey demedip 3310 ancak senin işini görür
  • quote:

parmağı kalın olanlar telefon kullanamıyormu hem ben telefonun kasıp kasmaması diye birşey demedip 3310 ancak senin işini görür

3310 benim işimi görür gösteriş budalası değilim zaten. O fiyata 3.2" bi telefon alınır parmak büyük olunca basılmıyo ben kendimden biliyorum.

• quote:

quote:

parmağı kalın olanlar telefon kullanamıyormu hem ben telefonun kasıp kasmaması diye birşey demedip 3310 ancak senin işini görür

3310 benim işimi görür gösteriş budalası değilim zaten. O fiyata 3.2" bi telefon alınır parmak büyük olunca basılmıyo ben kendimden biliyorum.

teşekkürler polemiğe girmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler polemiğe girmek istemiyorum

Ben teşekkür ederim mantıklı olan da bu

• arkadaşlar seni yanlış yönlendirmesin 3310'a android yüklersin fln demişler ve bu teknik olarak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: evetbenim

arkadaşlar seni yanlış yönlendirmesin 3310'a android yüklersin fln demişler ve bu teknik olarak imkansız

Vallamı?? Bizim arkadaş yükledii

Muhabbete bak arkadaş..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evetbenim

arkadaşlar seni yanlış yönlendirmesin 3310'a android yüklersin fln demişler ve bu teknik olarak imkansız

Vallamı?? Bizim arkadaş yükledii

Muhabbete bak arkadaş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperid tipo olabilir 2.el yada sıfır alabilirsen 400 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahaha harbıden cvp vermıs bıde teknik olarak imkansız diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.