komik bir fiyat aralığı kabul ediyorum :) ama navigasyon cihazları bu fiyattan başlıyor ve bende en uygun fiyatlı işimi sadece görücek bir navigasyon arıyorum.
aşağıdaki bir kaç cihazı buldum ama öneriniz varsa sevinirim.
çok tşkler cevap için.. şahsen özellikleri hoşuma gitti. ama hediye olucağı için dış görünüşü sanki bira basitmiş gibi geldi. hani dış kasasıda biraz daha iyi bi tık yukarı öneri varsa sevinirim. bide içeriğindeki yazılım IGO sanırım, iş görürü demi.. bu bizim bildiğimiz igo yazılımımı bu?
çok tşkler cevap için.. şahsen özellikleri hoşuma gitti. ama hediye olucağı için dış görünüşü sanki bira basitmiş gibi geldi. hani dış kasasıda biraz daha iyi bi tık yukarı öneri varsa sevinirim. bide içeriğindeki yazılım IGO sanırım, iş görürü demi.. bu bizim bildiğimiz igo yazılımımı bu?
Hocam yazılım igo harita başarsoft iş görür kaldıki içindeki harita bence türkiye için en kapsamlı harita
Hocam yazılım igo harita başarsoft iş görür kaldıki içindeki harita bence türkiye için en kapsamlı harita
firmayı arasam sonuçta kafaına göre kendi ürününü bir şekilde önericektir. ama kullanmış, taviye edicek arkadaşlar olursa pek daha makbule geçer..
bide navking in ürünleri kötü müdür.. fiyatlarıda iyi aslında.