Şimdi Ara

10 yıllık bir üye olarak, yönetimden bir ricam var.. [ÖDÜLLÜ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
4.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bak isindi bile buralar.

• doganza kullanıcısına yanıt
    Çok da ısınmasın böyle serin iyi
    Anlık verilmesi mümkün değil. Sunucuya aşırı yük bindirir.
    Talepte bulunursun, işlem kuyruğa alınır ve hazır olunca sana bağlantı linki email ile gönderilir. Ama bir kaç sunucu gerekecektir kullanıma göre. Maliyeti olacaktır Gün'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 21 Kasım 2014; 9:42:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

EDIT: Yönetim isteğimi gerçekleştirir ise, bu konuda bana desteğini veren arkadaşlardan birine çekiliş ile 25TL yollayacağım. Yada istediği bir hayır kurumuna online bağışlayacağım.

Klasik memstat konusu ile şöyle maziye ve durumuma baktım ve yaklaşık 10 yılda 6binden fazla mesaj attığımı gördüm.
    Yani günde 2 mesaj.. Foruma üye olduğumda 2005 yılında 23 yaşında 2 yıllık bir öğretmendim.. Şimdi 33 yaşındayım ve bu süreçte birçok konuyu takip ettim..
    Yönetimden istediğim şey:

Attığım tüm mesajların bana word, pdf yada excel dosyası olarak verilmesi.

Bu şekilde şuan 2 buçuk yaşında oğluma babasından bir hatıra bırakabilirim. Tüm mesajları çıktı alıp bir kitapçık yapabilirim.
    Çok şey mi istiyorum?

Bu da üye istatistiklerim.

Toplam 6667 mesaj atmışsınız.
    3335 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 2 mesaj atmışsınız.
    @4161699 ilk mesajınız, 22 Eylül 2005; tarihli, " Cevap: Z5500 için ses kartı ve bağlantı kablosu acil!!!lütfen!!!" başlığında.

Selam Arkadaşlar, foruma yeni katıldım, hemen konuya giricem, bahsettiiniz ve incelediiniz Creative kartı 5 aydır kullanıyorum(PCMCIA) olanı, diğer nx olan harici onun yanından bile geçemez, inanın bana, ben de bi midi klavye almayı düşünüyorum, bakıcam artıkın, yanlız creative ile ilgili bi uyarı yapmak istiyorum, bakın bu kartın iki tipi var, retail ve box versiyonu türkiyede satılan box zannedersem, en büyük handikap, bazı notebooklarda
    kartın tam oturmaması, yada yuvanın kısa-uzun kalması, bu çok cidi bi sorun çünkü creative'in forumu bu problemle dolu, texas marka PCMCIA olanlar düşünmesin bile, uyumsuz, bir de driverlar hala tam randımanlı çalışmıyor, sürekli siteyi inceliyorum ama şu anda bi betadan başka bişi yok,en çok memnunum,bug lı updateleri yapmazsanız, notebook'un internal speakerlarından ses gelmiyor, bi çok oyunda eax sadece cızırtı yapıyor, ama bu kartı alın, ben çok memnununum, sesi çok berrak ve basları çok çok iyi, 7.1de denemedim ama 5.1 çok iyi ama ben bi kulaklık hastasıyım ve kulaklıkla bırakamazsınız, mp3ünüz yavan gelir uyarıyorum.....

40 kişinin blok listesindesiniz.
    Forumda en çok bloklanan 2730. kişisiniz (2730/66832)
    Forumda en çok alıntı yapılan 501. kişisiniz (501/277822)
    Forumda en çok konuya çağırılan 416. kişisiniz (416/160767)
    Forumda en çok mesajı bulunan 2114. kişisiniz (2114/1915377)

Bana destek verirseniz belki de foruma böyle bir özellik eklerler. İsteyen de tüm mesajlarını toplu şekilde alabilir.

Ocak 2015'de burada 14.yılım olacak. Düşünceniz güzel tabi ki. Ama malesef forum yönetimi şu an için eski üyelere herhangi bir ayrıcalık tanımıyor. Yeni üye ile eski üye arasında bir fark yok. Bu yüzden istekleriniz pek gerçekleşmeyecektir.

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    ılıdı demedik kardesim. senin icin pis.

• Destek verin abime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz donanımhaberin ne kadar dandik sunucuları olduğunu bilmiyorsunuz herhalde. Hiç atıp tutmayın, o bazı sorunlu sunucuların bakımını bizzat arkadaşım yaptı. O yüzden bu tür işler biraz zor. Zaten yönetim desen ezbere konuşur, tutarsız işler yapar. Adalet desen hak getire. Gerçi forum olmuş çöplük, onlar da çöpçüler kralı. (İstisnalar mevcut.)

Bari böyle değerli hocamızın işi için birazcık uğraşsalar.

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

2 yıl olmadan 10k+ mesaj oldu.
    Ben mi işsizim siz mi uyuşuksunuz

Sakin ol sampiyon Herkesin bos vakti olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.