quote:Orijinalden alıntı: buzin ben de akıl hastanesindeki odamın balkonunda kablosuz ağ yakalamaya çalışıyor oluyorum yok etekle koşu yarışmasına katılacaksın sen
quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: buzin ben de akıl hastanesindeki odamın balkonunda kablosuz ağ yakalamaya çalışıyor oluyorum yok etekle koşu yarışmasına katılacaksın sen ondan önce "koşarken açılmayan etek" buluşumla köşe olucam yarışmaya da o etekle katılıcam
quote:Orijinalden alıntı: KKM zapıkluunla övünen biri ile ben bile buluşmam Hey hey hey, iyi tanımıyorsun beni, sensei forumdaki gibi değilim aslında merve bilir Ayrıca dolunay
quote:Orijinalden alıntı: Séi-Chan quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. quote:Orjinalden alıntı: Séi-Chan sei-chan=> kızlar nasıl tavlanır diye okul açtığı söleniyo bebişim benim o okuldan mezunların vay haline bugun 17. gün hala yalnızım
quote:Orijinalden alıntı: buzin quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: buzin ben de akıl hastanesindeki odamın balkonunda kablosuz ağ yakalamaya çalışıyor oluyorum yok etekle koşu yarışmasına katılacaksın sen ondan önce "koşarken açılmayan etek" buluşumla köşe olucam yarışmaya da o etekle katılıcam
quote:Orijinalden alıntı: KKM quote:Orijinalden alıntı: buzin quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: buzin ben de akıl hastanesindeki odamın balkonunda kablosuz ağ yakalamaya çalışıyor oluyorum yok etekle koşu yarışmasına katılacaksın sen ondan önce "koşarken açılmayan etek" buluşumla köşe olucam yarışmaya da o etekle katılıcam uuu beygir gibi,at gibi motor gibi
quote:Orijinalden alıntı: KKM quote:Orijinalden alıntı: buzin quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: buzin ben de akıl hastanesindeki odamın balkonunda kablosuz ağ yakalamaya çalışıyor oluyorum yok etekle koşu yarışmasına katılacaksın sen ondan önce "koşarken açılmayan etek" buluşumla köşe olucam yarışmaya da o etekle katılıcam Tütütütütütüütütütü 41 kere maşallah. Herkese lazım böyle bir kadın.
quote:Orijinalden alıntı: .A. @n.m.t. sen sınırsız banlıydın kim çözdü bağını ben çözdüm sankıncası mı war?? kaldı ki sen de bi hayli yeni bir ID numarası ile üye olaraktan o kadar eskiyi hatırlamana ne dion feyknettin??
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. n.m.t. evlenip istanbulu terk etcek poseidon19 gereksizler admini seçilcek suzi kendine ev yemekleri dükkanı açcak asiş kendi adına bi şarkı yaptırcak (asişin bi çiftliği var... ) eneeee ... 2 yıl geçmiş yeni görüyorum konuyu pasta - yemek işini ilerletip ist´a şube açarmışım
quote:Orijinalden alıntı: KKM quote:Orijinalden alıntı: .A. @n.m.t. sen sınırsız banlıydın kim çözdü bağını ben çözdüm sankıncası mı war?? kaldı ki sen de bi hayli yeni bir ID numarası ile üye olaraktan o kadar eskiyi hatırlamana ne dion feyknettin?? Bana id numarası muhabbeti yapma kaka-me kaldıki ben bu sitenin 2001deki halini bilirim ! sen yokken buralar tarlaydı
quote:Orijinalden alıntı: .A. @n.m.t. sen sınırsız banlıydın kim çözdü bağını pardon da siz kimsiniz ? veya sizene