Şimdi Ara

10 TL'ye MDF tablolar evmanyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.evmanya.com/kategori/2694-mdf-tablolar?pf=9-10

kargo bedava için 10 tane tablo almanız gerekli yani 100 tl alışverişe kargo bedava

• Konuyu okuyunca hepsiburadaya bakmak geldi aklıma. Bunların 4 parçalı 15*15 leri 1 alana bir bedava olduğunu gördüm. 30 tl ye tamamlayınca kağıt havlu ile falan, kargo bedava oldu. Yine de teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce parasını ödedim siparişim bile oluşmadı. Müşteri hizmetlerine 10.dkda bağlandım 2 kere aradım 3 e posta gönderdim. Cevap yok arayan yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Nisan'da hızlı kargo yazan gardırop aldım. Ertesi gün kargolaniyor yazıp e-fatura yolladılar. O gün bugündür gelişme yok. Bugün aradım efendim çıkış yapılmış ama kargo firmasının deposunda diyor. Takip no nerede diyorum 7 iş gününden bahsediyor. Konuşmayı uzattıkça ürün bir o depo bir bu depo dolaşıyor anlamadım gitti. Halen ürünü hızlı kargo olarak satıyorlar. Doğru çok hizli bir şekilde kargolaniyor pozisyonuna gelip bekletiyorlar. Aceleniz varsa kesinlikle bulaşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hb mdf tablo siparislerim ulasti. 15x15 almistim 4 parca olanlardan, kucuk mekanlar ya da duvarlar icin uygun gorunuyor. 3-4 mm mdf uzerine baski yapilmis, çok basit durmuyor fena degil. Buyuk duvarlar icin varsa 30x30 4 parcali tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.