Şimdi Ara

10.sınıfta nasıl tyt felan çalışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
25.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Meraba abiler.
    Sınıfımı hiç sevmiyorum.
    10.sınıfta birazda ufaktan tyt filan çalışmak istiyorum.hangi kaynakları kullanmalıyım.Sanırım TYT mat çalışmak mantıklıymış bu yıl için nasıl bi düzenle çalışmalıyım sizce ?(iyi bi anadolu lisesindeyim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİBİDİHUBLA1 -- 26 Eylül 2018; 20:6:45 >



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    10. Sınıfta TYT Çalışmak

    1. sınıfta TYT'ye başlamak, üniversite sınavına hazırlık sürecinde önemli bir adımdır. TYT, Temel Yeterlilik Testi'nin kısaltmasıdır ve üniversiteye giriş için gereken ilk aşamadır. Bu aşamada başarılı olmak, üniversite tercihlerinizi etkileyecek puanları elde etmenize yardımcı olacaktır.

    TYT sınavına hazırlık sürecine erken başlamak, konuları daha iyi kavramanıza ve sınavda başarılı olma şansınızı artırmanıza olanak tanır. 10. sınıfta TYT çalışmak, özellikle matematik ve Türkçe gibi temel derslerin temellerini sağlamlaştırmak için faydalıdır.

    TYT'ye çalışırken düzenli bir çalışma programı oluşturmak ve bu programa uymak çok önemlidir. Günde belirli saatleri TYT çalışmasına ayırın ve bu saatlerde dikkat dağıtıcı unsurlardan uzaklaşarak verimli bir şekilde çalışmaya odaklanın. Konuları küçük parçalara bölerek ve düzenli olarak tekrar ederek daha kolay hatırlayabilirsiniz.

    TYT soruları, geçmiş yıllardaki sınavlarda çıkan sorulara benzerlik gösterir. Bu nedenle, eski TYT sınavlarını çözmek, sınav formatına aşina olmanıza ve soru tiplerini görmenize yardımcı olacaktır. Çözdüğünüz soruları mutlaka inceleyin ve yanlış yaptığınız soruların nedenini anlamaya çalışın.

    TYT'ye çalışırken, ek kaynaklardan da yararlanabilirsiniz. Kitaplar, deneme sınavları ve online kurslar, bilgilerinizi pekiştirmenize ve eksiklerinizi gidermenize yardımcı olabilir. Ayrıca, öğretmenlerinizden veya özel ders veren kişilerden destek alabilirsiniz.

    1. sınıfta TYT çalışmak, üniversite sınavına hazırlık sürecinde önemli bir adımdır. Düzenli çalışma, eski sınavları çözme ve ek kaynaklardan yararlanma yoluyla TYT'yi başarılı bir şekilde bitirebilir ve üniversite hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2k21 tayfa şukular şelale hadin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmankon

    Bu mesaj silindi.
    eksik 9 konularını(matematik) yaz tatilinde fasikül çözerek halledmeye çalıştım.Hangi kitapları almalıyım sizce ?
  • İyi bir anadolu lisesindeysen hocalarına sorabilirsin kaynak tavsiyesini ama tyt kitapları alma, 10. sınıf yazan kitaplar al. Ayrıca 9 ve 10'u tam anlamıyla bitirirsen 11 12de çok faydasını görürsün, ben 10'a geçerken ygs lys ne bilmiyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axiengavus

    İyi bir anadolu lisesindeysen hocalarına sorabilirsin kaynak tavsiyesini ama tyt kitapları alma, 10. sınıf yazan kitaplar al. Ayrıca 9 ve 10'u tam anlamıyla bitirirsen 11 12de çok faydasını görürsün, ben 10'a geçerken ygs lys ne bilmiyordum
    yazinleyin gür çözdüm biraz. 10da tyt filan baksam olur mu
  • Adam gibi 10 a çalış yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10.sınıfı sağlam tut daha çok erken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HİBİDİHUBLA1

    yazinleyin gür çözdüm biraz. 10da tyt filan baksam olur mu

    Alıntıları Göster
    tyt demek 9 ve 10 demek. 9u bitir sonra 10u okulla birlikte götür 10un yazında 9 ve 10u genel bi tekrar et 3 ay boyunca. Bu yapacağın şey tyt'yi bitirmek olacak.
  • MF seciceğim Paragraf ve Tyt mat sb den çalışayım diyorum ?
  • vay be benim 12. sınıfa kadar sınavdan haberim yoktu
  • Başlangıç için dil bilgisi çalışabilirsin, özellikle yazım kurallarına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum. dil bilgisini halletmeye bak yoksa 12. sınıfta seni büyük sürprizler bekliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fushen

    üstteki arkadaşa kesinlikle katılıyorum. dil bilgisini halletmeye bak yoksa 12. sınıfta seni büyük sürprizler bekliyor
    Baska napayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K21 tayfa ses ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 10.sınıf fl öğrencisiyim fenlerde palme, matematikte karekök soru bankası kullanıyorum sözeller için de delta kültür aldım da hiç bakmadım 😁 günde ortalama 3 saat çalışıyorum daha doğrusu çalışabiliyorum, yurtta kaldığım için kafam çekmiyor. Yks için 11'e kadar 9-10 alan derslerini halletmeyi, 11'de dershaneye gitmeyi 12'de de eve geçmeyi (Eve yakın anadolu lisesi ya da açık lise) düşünüyorum. (Gerçi şu an bile okul vakit kaybı geliyor...)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayısalcı olacaksan günde adam gibi 1saat mat ve fizik çalış sana yeter faydasını çok görürsün 12 de seni bunlar zorlar gerisi boş zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT-AYT kaynakları yerine ara sınıf kaynakları alsan daha çok faydasını görürsün (12 ve mezunların kullanmamasının sebebi o kadar vakitleri olmaması)

    9'da eksiğin varsa onu kapatabilirsin.

    Dil Bilgisi çalışabilirsin.

    Düzenli olarak Paragraf ve Problem soruları çözmenin de faydası olur. (alışkanlık haline getirmek için)

    Bunlar dışında 10. Sınıfı sağlam tutsan fazlası ile yeterli olur.

    Şu anda sınav için kasmanın pek bir manası yok,(Hedefine bağlı olarak, Tıp kazansam yeter diyorsan mesela; sadece derslerini salmassan bile yeterli olabilir aslında)(Bir çok arkadaşım var 12. sınıfta sınav diye bir şey olduğunu öğrenip 5k-10k'da olan)
  • Falan yazmayı öğrenmekle başlayabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.