Şimdi Ara

10.sınıfım tavsiye verebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki açtığım konuyu bazı arkadaşlar anlamamamış
    Ben 10. Sınıfa geçtim iyi bir anadolu lisesinde okuyorum
    İlk 9 k için tavsiye istiyorum lütfen yardım edin
    Kitap önerileri?
    Ve çok mu zor ?
    Ya yapamazsam korkusunu nasıl yendiniz?
    Nasıl çalıştınız?
    Nasıl temelimi sağlamlaştırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiSTARK -- 28 Ağustos 2019; 10:27:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlkokulda başlamadıysan sıkıntı. Günde 25 saat çalışırsan belki 10456. Olabilirsin. O da belki yani. Geçmiş olsun şimdiden. Senin yaşıtların limit türev integral bitirdi çoktan
    Bir de açtığım konuyu anlamamışınız diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 28 Ağustos 2019; 10:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh beee
    I will go to industry tomorrow

• Günde 2 saat calıs 9 10 u hallet.

• Okulda işlediğin konuları tekrar edip geç sadece son rahat senen olacak 11. sınıfta rahatlık kalmayacak ona göre değerlendir keyifli geçir
  • Peki şöyle bir plan hazırladım işe yarar mı?
    Şimdi okulum kütüphane ye yakın yazın 10.sınıfın ilk dönem konuları nı bitirdim
    Okuldan sonra ödevleri yaptıktan sonra 2.dönem veya 11 çalışsam 10.sınıfın 2.dönemi 11 i bitirsem tyt ayt başlarsam nasıl olur?

• Ya git karı kız tavla internet kafede sabahla daha 3 yılın var bu ne stres sen hergün bunları düşünürsen ne düzgün ders çalışabilirsin ne de ya yapamam korkusunu yenemezsin. Rahat ol biraz dersi derste dinle yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 28 Ağustos 2019; 11:16:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 ayrı bir özen ister öyle bir şey yapma.10. Sınıftaki önemli konular AYT konularının temelini oluşturacak konular (örneğin kimyada mol, matematikte fonskiyonlar, polinomlar..) var ve de senin 10. Sınıf temelin konuların sağlam olmalı ki 11. Sınıfa geçtiğinde rahat edebil yoksa eski konularla debelenir durursun. O yüzden 9 ve 10. Sınıftan eksik bırakmamaya çalış önceliğin TYT olsun. Forumda okumuşsundur belki birkaç konu adam 9-10'u sağlam tuttuğu için TYT gibi bir sınavda ilk denemesinde 80+ net yapabiliyor, önünde daha 3 yıl var ve de her şeyin zamanı vakti var.

• Doğru söylüyorsunuz ama uykumdam kesip
    11 e verecem yaz tatilinde birazda olsa temel attım
    Boş vaktimi 11 e ayırsam ?

• daha 10. 11. sınıfta sınava hazırlanmaya başlayanlara en iyi tabirle salak denir. hocam sen keyfine bak, spor bilmiyorsan spor öğren ne bileyim kendine yatırım yap ama ders mers boşver. hani dedsler önemsiz demiyorum ama derslerini hayatının önüne koyma pişman olursun. şimdiden çalışmaya başlasan zaten 3 yıl sonra unutacaksın, tekrar yapman gerekir sürekli, bu da 3 yıl.boyunca ders çalışmak demektir. daha konuşurdum da belki sallamayacaksın diyeceksin ki "hehehe herkes kız peşindeyken ben ders çalışıcam hepsini geçicem g*t gibi kalacaklar" diyeceksin. ama öyle olmuyor, herkesin aklı başına gelmiş oluyor 11. sınıfın sonlarına doğru. şimdi sana önerim, dersi derste dinle, eve gelince tekrar et, 1 2 tane test çöz yeter. konular basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 28 Ağustos 2019; 16:0:49 >
  • 10.sınıfı hallet yeter yazın da 9 10 bakarsın ve kesinlikle uykundan kısmamaya çalış ben 10da kısmaya başlamıştım sabah mat çözmek için erken kalkıyodum verimimin düştüğünü fark ettim.11 7 veya 12 7 ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karolinax -- 28 Ağustos 2019; 16:30:36 >
  • 10.sınıfta ps4 de oyun oynuyodum😁
    obp yüksek olsa kâfi şuan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey tesadüfn olmaz
    Adam lise 1'de başlıyor, öyle derece yapıyor, kendini ne kadar erken çalışmaya alıştırırsan o kadar avantajlısın.
    Sen bi plan yap dersine çalış
    Planına ders okuma, ders dinleme, dinlenme, oyun, gezme vs vs gibi ne varsa yaz,
    planın şimdilik esnek olsun, ama seneye 11'e başlayınca sıkı ve disiplinli bir çalışma ile çok güzel bir puan alırsın.

• Ben bu sene 11e geçtim 10. Sinifta çok abartılı çalışmadım ama abandığım gunlerde oldu tamam belki işime yarayacak biraz ama çalıştiğıma pişmanım daha güzel gecirebilirdim zamanımı. 11 12 de o tempoya gireceksin zaten. Sayısalsan çalışmaya başlaman gereken sınıf 11 olur. Sana tek önerim var illa da çalışacağım diyosan sadece mat ve geo çalış benden tavsiye. Bir de kitap oku iste.

Tabii yazdıklarım yüzünden ders calismamazlik etme he yine calış ama ilk 9k içinse inan yat gitsin son senen zaten. Sadece konuları bil yeter fonksiyonlari özellikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.