Şimdi Ara

10. Sınıf Sayısalım Tavsiyenize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şuan 10. sınıftayım ve takdiri kovalıyorum. Ama bugün farkettimki bunun için fazla bir çaba göstermiyorum. Ve takdir bu şekilde de gelecek gibi görünüyor. Ama artık takdiri geçtim , olaya daha geniş bakmaya karar verdim. Üniversite sınavı için çalışmaya karar verdim. 9. sınıfa geri dönüp 10. sınıf bilgilerimide katıp ygs için çalışmak istiyorum. Fakat aklımda bir soru var. 9. sınıfa geri dönüş için tüm 9. sınıf kaynaklarınımı alayım yoksa ygs konu anlatımlarını felan almam dahamı mantıklı olur?

• Bende 10. sınıfım bende teşekkürü kovalamaya çalışıyorum malum sınavlarımız zor oluyor hocalar hep iyi kaynaklardan soruyorlar veya dersi ordan anlatıyorlar.
    Okulda deneme sınavları oluyor arasıra malesef netlerim berbat durumda berbat test çözemediğimden oluyor.
    Takipteyim.
  • Bende 10um bu donem takdir gelecek insallah. Ben Fem konu ozetli sb aldim ygs mat icin.Yaza kadar bitirip haftada 1 mat bolum denemesi cozmeyi planliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Bende 10. sınıfım bende teşekkürü kovalamaya çalışıyorum malum sınavlarımız zor oluyor hocalar hep iyi kaynaklardan soruyorlar veya dersi ordan anlatıyorlar.
    Okulda deneme sınavları oluyor arasıra malesef netlerim berbat durumda berbat test çözemediğimden oluyor.
    Takipteyim.

Deneme sınavlarında durumumuz aynı. O yüzden okul notlarımla hiç övündüğüm olmaz. 10. sınıf kaynak eksiğim yok gibi. Bir tek sözel dersler yok. Sayısal olduğum için esen yayınlarını bütün sayısal ders kitaplarını aldım. 9. sınıftada durumum aynıydı. Deneme sınavlarında çöptüm :D Durumu en kısa zamanda toparlamak amacındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Bende 10. sınıfım bende teşekkürü kovalamaya çalışıyorum malum sınavlarımız zor oluyor hocalar hep iyi kaynaklardan soruyorlar veya dersi ordan anlatıyorlar.
    Takipteyim.

Deneme sınavlarında durumumuz aynı. O yüzden okul notlarımla hiç övündüğüm olmaz. 10. sınıf kaynak eksiğim yok gibi. Bir tek sözel dersler yok. Sayısal olduğum için esen yayınlarını bütün sayısal ders kitaplarını aldım. 9. sınıftada durumum aynıydı. Deneme sınavlarında çöptüm :D Durumu en kısa zamanda toparlamak amacındayım.

Aynen kardeşim Allahın izni ile toparlayacağız biz en azından birşeylr yapıyoruz rakiplerimiz arasında boş boş yatanlardan önde olacağız.
    Bendede esen soru bankaları ve konu ant falan var ama test çözmeye bir türlü alışamadım ondan denemeler berbat geliyor.
    Ant mat 1 aldım hız kazanmak için bu bitince ikincisini alıcam yazada ygs soru bank ve sayısal ygs çalışacağım.

• La havle vela kuvvete illa bila alıyul azilm
  • quote:

quote:

quote:

Takipteyim.

Aynen kardeşim Allahın izni ile toparlayacağız biz en azından birşeylr yapıyoruz rakiplerimiz arasında boş boş yatanlardan önde olacağız.
    Bendede esen soru bankaları ve konu ant falan var ama test çözmeye bir türlü alışamadım ondan denemeler berbat geliyor.
    Ant mat 1 aldım hız kazanmak için bu bitince ikincisini alıcam yazada ygs soru bank ve sayısal ygs çalışacağım.

İnşallah , bu arada hocam ne yapayım sizce? 9. sınıf kitaplarımı alayım yoksa 10. sınıf kitaplarının yanına ygs kitapları mı serpiştireyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRASIL

La havle vela kuvvete illa bila alıyul azilm

+1
  • Okul neresi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Takipteyim.

İnşallah , bu arada hocam ne yapayım sizce? 9. sınıf kitaplarımı alayım yoksa 10. sınıf kitaplarının yanına ygs kitapları mı serpiştireyim?

Hocam valla bende ne yapacağımı bilmiyorum ama yazın ygs kaynakları alıcam sanırım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 11. sınıf olarak tavsiye vereyim. Benim de ihtiyacım var gerçi ama yine de sana tavsiye verebilecek tecrübem vardır herhalde.
    Ygs matematiği hallet bence. Yani 9. sınıf matematiği. Ygs Kimya, Biyoloji çalışırsan unutursun. Geometri konularını ise zaten bu sene ve seneye yeniden göreceksin. Üçgen dörtgen, çember hepsi baştan anlatılacak. Ygs geometri onların zamanı gelene kadar dursun. Ygs'den direk Matematiğe yüklen yani. Diğerlerinin zamanı var gibi. Zaten Ygs Fizik konularının yarısı 11. sınıfta görülecek. Bu yüzden ona hiç giremezsin. Ygs Matematik + 10. Sınıfa yüklen. Geometri için şu sıralar analitik falan görüyorsunuzdur. Doğru, vektör falan. Onları iyi hallet. 10. sınıf matematiği de boşlama. Zaten 10. sınıf matematiği en zevkli matematik bence. Onun dışında okul derslerini ihmal etme işte. Fizik, Kimya, Biyoloji 10. sınıfı iyi halletmeye bak. Bunları yap gerisi iyi olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sjoberg

Ben 11. sınıf olarak tavsiye vereyim. Benim de ihtiyacım var gerçi ama yine de sana tavsiye verebilecek tecrübem vardır herhalde.
    Ygs matematiği hallet bence. Yani 9. sınıf matematiği. Ygs Kimya, Biyoloji çalışırsan unutursun. Geometri konularını ise zaten bu sene ve seneye yeniden göreceksin. Üçgen dörtgen, çember hepsi baştan anlatılacak. Ygs geometri onların zamanı gelene kadar dursun. Ygs'den direk Matematiğe yüklen yani. Diğerlerinin zamanı var gibi. Zaten Ygs Fizik konularının yarısı 11. sınıfta görülecek. Bu yüzden ona hiç giremezsin. Ygs Matematik + 10. Sınıfa yüklen. Geometri için şu sıralar analitik falan görüyorsunuzdur. Doğru, vektör falan. Onları iyi hallet. 10. sınıf matematiği de boşlama. Zaten 10. sınıf matematiği en zevkli matematik bence. Onun dışında okul derslerini ihmal etme işte. Fizik, Kimya, Biyoloji 10. sınıfı iyi halletmeye bak. Bunları yap gerisi iyi olur bence.

o zaman biz matematikten kaptıralım :D

• Sistemin ne olacağı belli değil 2 sene sonrasını düşünüyorsun... fanteziye gerek yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjoberg

Ben 11. sınıf olarak tavsiye vereyim. Benim de ihtiyacım var gerçi ama yine de sana tavsiye verebilecek tecrübem vardır herhalde.

Çok sağolun hocam tavsiyenizi dikkate alacağım.

İşimi şimdiden sıkı tutmak istiyorum bunun neresi fantezi
    @Nükleus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.