< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Alana pdf bedavaymış. İyi kıyak geçmişsin hocam. Malum adam ve Ertan'ın kervanına bir aday daha
|
sizden çok daha iyiler saatlerce dersleri ücretsiz verirken kimsenin sizi methedeciğini ya da tercih edeceğini sanmam
|
Her yerde olduğu gibi herşeyi bildiğini sanan üstün zekalı arkadaşlarımız burada da toplanmış beğenmemiş olabilirler eleştirmek en doğal hakları şahsi fikrimce içerik gayet kaliteli sahip olunan tecrübeye oranla,fiyat kısmında ise bir abartı yok gayet makul ayrıca kimse zorla almıyo bunları ayrıca ülkenın en iyi üniversitelerinden birinde matematik okuyo adamımız kendini ispatlama anlamında önemli işler bunlar bence eleştirmeliyiz ancak köstek olmamalıyız.
|
Bu tarz kucuk olaylarin bu kadar gereksiz ve amacsiz bir sekilde , sadece konusmus olmak icin yapilmis elestirilere maruz kalmasini dogru bulmuyorum acikcasi. Ortada cok daha buyuk bir emek var sonucta. Bu insanlar kendi ozel zamanlarindan kısarak, bizlere yararlanabilecegimiz, faydali icerikler sunmaya calisiyolar. Videolar hazirlaniyor, konuyla ilgili ornek sorular bulunuyor, pdfler konulara gore ayarlaniyor vs.. Bazi kisilerde arkadasi videolarinin toplam uzunlugunu belirttigi icin elestirmis. Saati belirtmeyip (gizleyip) 45 dklik icerigide o fiyata satabilirdi bu seferde dicektiniz ki "vay efendim o kadar para verdim kisacik videolar varmis memnun kalmadim" cocuk siz bu duruma dusmeyin diye acik acik soyluyor. Bak kardesim diyor benim videomda su kadar fiyata , su kadar saat ders goreceksin diyor. Alicinin kafasinda soru isareti birakmamaya calisiyor bunun neresi kotu anlamis degilim. Birileride " hem dersler 14 lira diyosun hem pdfler ucretsiz diyosun ???" Tarzi yorumlar yapmis. Derse verilen paranin aynisini o pdfler icin isteyenlerde var benim guzel kardesim. Bu donemlerde 1 saatlik matematik ozel dersi bile cep yakarken, bu adam size 10 kusur saatlik matematik dersini 14 liraya anlatiyor ustunede pdflerinden para almiyor. Hala daha fiyatla ilgili elestiri yapiliyor. Siz herhalde kara kasinizin kara gozunuzun hatirina anlatsin istiyorsunuz. Bu tarz genc arkadaslarimiza köstek olacaginiza destek olun ki, daha iyi isler yapmak icin kendilerinde o ozguveni bulabilsinler.
|
"Derse kaydolan arkadaşlar 90 sayfalık pdf dosyasına ücretsiz erişebilecekler . 14 tl gibi bir ücret"
Kurs bedava mı paralı mı? |
Mikail hocanın canını yiyelim
|
Yerinizde olsam youtube a videoları koyar derslerin pdf lerini toplu halde kitap haline getirirdim. Ve öyle satardım. Kitabı da youtube da daha çok kitleye ulaşarak satardım. Daha özgün olmalısınız. Dediğimi yapan yok şu anda kaliteli bir kitabı youtube da anlatarak çözmek çoğu öğrencini işine gelecek ve sadece kitaba para vermiş olacaklar.
![]() |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAthador -- 13 Nisan 2020; 15:3:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAthador -- 13 Nisan 2020; 13:48:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizksahinturk -- 13 Nisan 2020; 14:56:54 > |