Şimdi Ara

10 Saatlik Problemler Video Ders - Baybakay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, uzun zamandır bu grupta paylaşım yapıyorum . Bugün açılışını yaptığımız websitemiz hakkında tanıtım yapmak istedim . Kurulum aşamasında da çok fazla yardımci olmuştunuz zaten 😀 Galasaray Üniversitesi Matematik bölümü olarak YKS'ye hazırlananlar için video dersler hazırladık . Problemler dersimiz yayında . 10saat 43dakika baştan sona detaylı anlatım ve soru çözümü yaptık sizler için . Derse kaydolan arkadaşlar 90 sayfalık pdf dosyasına ücretsiz erişebilecekler . 14 tl gibi bir ücret belirledik . Görüş ve eleştirilerinizi bekliyorum . Ayrıca sayı basamakları dersimiz ücretsiz . Ders işleyimizi görmek isteyenler inceleyebilir. Faydalı olucağına eminim . Link:www.baybakay.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yerde olduğu gibi herşeyi bildiğini sanan üstün zekalı arkadaşlarımız burada da toplanmış beğenmemiş olabilirler eleştirmek en doğal hakları şahsi fikrimce içerik gayet kaliteli sahip olunan tecrübeye oranla,fiyat kısmında ise bir abartı yok gayet makul ayrıca kimse zorla almıyo bunları ayrıca ülkenın en iyi üniversitelerinden birinde matematik okuyo adamımız kendini ispatlama anlamında önemli işler bunlar bence eleştirmeliyiz ancak köstek olmamalıyız.
    Bu tarz kucuk olaylarin bu kadar gereksiz ve amacsiz bir sekilde , sadece konusmus olmak icin yapilmis elestirilere maruz kalmasini dogru bulmuyorum acikcasi. Ortada cok daha buyuk bir emek var sonucta. Bu insanlar kendi ozel zamanlarindan kısarak, bizlere yararlanabilecegimiz, faydali icerikler sunmaya calisiyolar. Videolar hazirlaniyor, konuyla ilgili ornek sorular bulunuyor, pdfler konulara gore ayarlaniyor vs.. Bazi kisilerde arkadasi videolarinin toplam uzunlugunu belirttigi icin elestirmis. Saati belirtmeyip (gizleyip) 45 dklik icerigide o fiyata satabilirdi bu seferde dicektiniz ki "vay efendim o kadar para verdim kisacik videolar varmis memnun kalmadim" cocuk siz bu duruma dusmeyin diye acik acik soyluyor. Bak kardesim diyor benim videomda su kadar fiyata , su kadar saat ders goreceksin diyor. Alicinin kafasinda soru isareti birakmamaya calisiyor bunun neresi kotu anlamis degilim. Birileride " hem dersler 14 lira diyosun hem pdfler ucretsiz diyosun ???" Tarzi yorumlar yapmis. Derse verilen paranin aynisini o pdfler icin isteyenlerde var benim guzel kardesim. Bu donemlerde 1 saatlik matematik ozel dersi bile cep yakarken, bu adam size 10 kusur saatlik matematik dersini 14 liraya anlatiyor ustunede pdflerinden para almiyor. Hala daha fiyatla ilgili elestiri yapiliyor. Siz herhalde kara kasinizin kara gozunuzun hatirina anlatsin istiyorsunuz. Bu tarz genc arkadaslarimiza köstek olacaginiza destek olun ki, daha iyi isler yapmak icin kendilerinde o ozguveni bulabilsinler.
    Yerinizde olsam youtube a videoları koyar derslerin pdf lerini toplu halde kitap haline getirirdim. Ve öyle satardım. Kitabı da youtube da daha çok kitleye ulaşarak satardım. Daha özgün olmalısınız. Dediğimi yapan yok şu anda kaliteli bir kitabı youtube da anlatarak çözmek çoğu öğrencini işine gelecek ve sadece kitaba para vermiş olacaklar.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Derse kaydolan arkadaşlar 90 sayfalık pdf dosyasına ücretsiz erişebilecekler . 14 tl gibi bir ücret"

Kurs bedava mı paralı mı?

• Alana pdf bedavaymış. İyi kıyak geçmişsin hocam. Malum adam ve Ertan'ın kervanına bir aday daha
  • Merhaba , 10saat 43dakikalık konu anlatımı ve soru çözümü için 14 tl gibi bir ücret belirledik . Diğer online eğitim platformlarında kitap ya da ücretli pdf satışı olduğundan dolayı pdf dosyaları için extra bir ücret ödemeyeceğinizi belirtmek istedik .Video anlatım + pdf ücreti toplamda 14tl gibi düzeltme yapabiliriz eğer anlam karmaşası oluşturuyor ise . Umarım yardımcı olabilmişimdir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , tüm samimiyetimle belirteyim . Diğer platformlarda pdf dokümanı ücretli olarak satıldığı için belirtmek adına bu şekilde yazdık aksi takdirde 14tl kısmını da gizleyebilirdik . Karışıklığa yol açtıysa ya da bu şekilde düşünmenize yol açtıysa metnimi düzenleyeceğim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikail hocanın canını yiyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizden çok daha iyiler saatlerce dersleri ücretsiz verirken kimsenin sizi methedeciğini ya da tercih edeceğini sanmam
  • Ayrıca bu kadar saat dakika belirtmenizin de pek bir anlamı yok. Açıp bakınca görüyoruz zaten :)

• Up

• Yerinizde olsam youtube a videoları koyar derslerin pdf lerini toplu halde kitap haline getirirdim. Ve öyle satardım. Kitabı da youtube da daha çok kitleye ulaşarak satardım. Daha özgün olmalısınız. Dediğimi yapan yok şu anda kaliteli bir kitabı youtube da anlatarak çözmek çoğu öğrencini işine gelecek ve sadece kitaba para vermiş olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    Katılıyorum. Daha denemeden konuşmak doğru olmaz, fiyatlarda da sorun gözükmüyor şu anlık.
  • Katılıyorum, normal bir şekilde eleştiri yapmak veyahut içeriği incelemek yerine yeni behzat puakhqks modunda herkes maalesef. Forumda önyargı tavan yapmış vaziyette

• katılıyorum
  • DH'de yapmış olduğum onca gönderiye dayanarak kendi girişimimi sizlerle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlar , ben de belirttiğim üzere galatasaray matematik bölümü ÖĞRENCİSİYİM . Dizgicisinden site yöneticisine kadar herkes öğrenci olduğu için kendi sesimizi duyurabileceğimiz alanların başında dh geliyor ( uzun zamandır buralarda vakit geçirdiğimiz için ).Ayrıyetten belirttiğimiz tutar dizgi , gizlilik , sanal pos gibi cihazlar için bizden istenilen fiyat .Muhtemelen benim bu uzaktan eğitim alt yapılı siteye harcadığım tutarı ben sitemden hiçbir vakit kazanamam. Şunu da söylemek istedim , içimde kalmasın Neden ücretsiz pdf yazarak sizlere basit bir pazarlama tekniği uygularmışım gibi yaklaştınız anlayamadım ? Hemen üzerinde 14 tl olduğunu yazmıştım oysaki . Destek olan arkadaşlar için de teşekkür ederim . Bana Behzat Hoca , Mikail hoca , Ertan hoca gibi cümleler kullanan arkadaşlar için de şunu söylemek istiyorum . Siteyi tasarlarken hepsi ile iletişime geçtik ve bizlere yardımcı da oldular. Sandığınız kadar kötü kişiler de değiller emin olabilirsiniz buna .Gene de sizlerden yorum,görüş ve eleştirilerinizi her daim bekliyorum ama bu şekilde değil arkadaşlar . Herkes hakaret etmiş fakat buradan kayıt olup videoyu izleyen kişi sayısı 2.Neredeyse kimse izlememiş bile ... Gene de teşekkür ederiz . Hakaretlerinizden dahi çıkarabileceğimiz güzel eleştiriler topluyoruz . İyi çalışmalar herkese ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAthador -- 13 Nisan 2020; 15:3:52 >

• Soruların önizlemesi var mı göremedim.

• Sayı basamakları dersini ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz . Problemler için dediyseniz eğer sitemizin en altında örnek pdf al butonu var . Oraya mail adresinizi yazarsanız 11 sayfalık demo dokümanımızı gönderiyoruz sizlere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAthador -- 13 Nisan 2020; 13:48:53 >
  • Her yerde olduğu gibi herşeyi bildiğini sanan üstün zekalı arkadaşlarımız burada da toplanmış beğenmemiş olabilirler eleştirmek en doğal hakları şahsi fikrimce içerik gayet kaliteli sahip olunan tecrübeye oranla,fiyat kısmında ise bir abartı yok gayet makul ayrıca kimse zorla almıyo bunları ayrıca ülkenın en iyi üniversitelerinden birinde matematik okuyo adamımız kendini ispatlama anlamında önemli işler bunlar bence eleştirmeliyiz ancak köstek olmamalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizksahinturk -- 13 Nisan 2020; 14:56:54 >
  • Bu tarz kucuk olaylarin bu kadar gereksiz ve amacsiz bir sekilde , sadece konusmus olmak icin yapilmis elestirilere maruz kalmasini dogru bulmuyorum acikcasi. Ortada cok daha buyuk bir emek var sonucta. Bu insanlar kendi ozel zamanlarindan kısarak, bizlere yararlanabilecegimiz, faydali icerikler sunmaya calisiyolar. Videolar hazirlaniyor, konuyla ilgili ornek sorular bulunuyor, pdfler konulara gore ayarlaniyor vs.. Bazi kisilerde arkadasi videolarinin toplam uzunlugunu belirttigi icin elestirmis. Saati belirtmeyip (gizleyip) 45 dklik icerigide o fiyata satabilirdi bu seferde dicektiniz ki "vay efendim o kadar para verdim kisacik videolar varmis memnun kalmadim" cocuk siz bu duruma dusmeyin diye acik acik soyluyor. Bak kardesim diyor benim videomda su kadar fiyata , su kadar saat ders goreceksin diyor. Alicinin kafasinda soru isareti birakmamaya calisiyor bunun neresi kotu anlamis degilim. Birileride " hem dersler 14 lira diyosun hem pdfler ucretsiz diyosun ???" Tarzi yorumlar yapmis. Derse verilen paranin aynisini o pdfler icin isteyenlerde var benim guzel kardesim. Bu donemlerde 1 saatlik matematik ozel dersi bile cep yakarken, bu adam size 10 kusur saatlik matematik dersini 14 liraya anlatiyor ustunede pdflerinden para almiyor. Hala daha fiyatla ilgili elestiri yapiliyor. Siz herhalde kara kasinizin kara gozunuzun hatirina anlatsin istiyorsunuz. Bu tarz genc arkadaslarimiza köstek olacaginiza destek olun ki, daha iyi isler yapmak icin kendilerinde o ozguveni bulabilsinler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.