Şimdi Ara

10 maçı atmaya başlayanlara...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar öncelikle. Forumda bununla ilgili birkaç konu açılmıştı ve öğlen saatlerinde Ranked girmeye başlamaya karar verdim. Erkan atarsanız her zaman daha karlı olur diye. Arkadaşla başladık. Not: Sezonu Gold 5 olarak bitirdim.

    1. Oyunumda Jarvan genelde en çok oynadığım champlerden biri ve Jungle rica ettim jungle bıraktılar. Arkadaşım Top çıktı. İlk başlarda iyiydi aslında sonradan Amumu seri ganklar atmaya başladı. Sürekli laneler pushlanıyordu, karşı takımdaki Alistarın hakkını vermek lazım gerçekten iyi oynadı ama benim yakındığım konu sonuça 10 maç biraz daha wardlı oynanabilir diye düşündüm belirttim bunu tam bu sıra Leo afk kaldı ve haliyle bayağı geri düştük. Biraz bocaladık Leona gelince tekrar ama olmadı, Amumu'ya 2 kere yakalanınca orianna maç haliyle gitti... Ezreal Team Fightlara bile katılmadan üstelik..

    2. Oyunumda Mecburiyetten Gnar aldım, arkadaşımla girmiyorum bu kez. Normalde yine Jungle oynamayı düşünüyordum. Oyunu seçim ekranında kaybettik diyebilirim. Fp Yasuo aldılar, Zed ile takaslamayı planlıyorlardı. Karşı takımdan Zed alınca Yasuo adamın elinde patladı. İyi oynayamıyorum felan dedi. İlk dakikalarda Jinx ile Morgana Ezreal'e double verdiler... Ben yine de elimden geldiğince Zed'e karşı farm yapmaya çalıştım. Çatışmaya girsem alamayacağım düşüncesiyle adamın laneyi pushlamasını sağladım ama Jungler'imden gank alamadım. Oyun biraz uzadı skorum fena değildi ama Morgana saçma sapan açılmalarıyla karşı Zedin kasmasına neden oldu. Zed kasınca haliyle Yasuo'da teke gidiyor ultiyle. Ezreal zaten kasmıştı. Haliyle bu oyunu da verdik...

    3. Oyunumda artık Jungle salmayacağım deyip direk Vi kitledim. Elimden geldiğince fazla gank atmaya çalıştım. 2 kez drake aldıramamak dışında kötü olduğumu düşünmüyorum. Çünkü sürekli Bota inip Vayne'nin kasmasını önlemekti amacım. Öyle de oldu. Kayle ile beraber sürekli Bota indik Vayneyi kastırmadık. Top'da Darius vardı. Gnar dövdü haliyle lanede biraz. Afk kalıcam deyip durdu blockladım. Ardından orayı kamplamaya başladım. Yine biraz düzelttik ve oyunu aldık çok şükür. Eğer alamasaydık oyunu bırakabilicek seviyeye gelicektim. Sürekli troll ve afklardan bıkıp Sezon 5'in gelmesini bekleyenlerdenim.

    Size tavsiyem Duo olmadan girmemeniz. 3. maçımı kazansam bile kaybetme ihtimalim yine de vardı. Çünkü Adc focus yapan hiç yoktu takımda. Tfyi Lux'un başlatmasını bekleyip vayneye giriyordum son çare olarak. Siz siz olun asla Duo olmadan girmeyin. Hiç yoktan kendiniz kötü oynasanız bile arkadaşınız sizin düzelmenize yardımcı olabilir. O kadar tecrübeli değilim ama son olarakte hemen 10 maçı atmayın benim kanımca. Herkese iyi forumlar cümleten tekrar.
     10 maçı atmaya başlayanlara...







  • herkes ben gibi pro değil kardeş yapacak bişey yok
  • Sapık Sanji kullanıcısına yanıt
    Herkes 10 maçı tamamlayıp iyi bir yere yerleşme düşüncesinde olduğunu için herkes elinden geldiğince iyi oynamaya çalışıyor düşüncesi var ama ben katılmıyorum.
  • Jinx le morgana ez e nasil double verebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda akıcı yaşamayanlara bir çözüm bulunmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 maçı solo attım 6-4 bitti troll geldi tabiki gelmeden olmaz ama karşıya da geldiği için çok sıkıntı olmadı
  • 2 kez drake aldıramamak dışında kötü olduğumu düşünmüyorum. - Ömer Üründül
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.