Şimdi Ara

10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce Vodafone bayisinden aldığım siyah renk Moto Z cihazım çift hatlısına geçtiğimden dolayı satılıktır arkadaşlar.

Çok fazla birşey yazmama gerek yoktur sanırım, alalı 10 gün oldu, hiçbiryerinde nokta hata kusur yok. Sıfırı bayiden nasıl alıyorsanız, bu cihazda aynı şekilde.

Kutusu ve tüm kutu içeriği eksiksiz olarak alan kişiye gönderilecektir.

PAZARLIK VE TAKAS MESAJLARI LÜTFEN ATMAYIN ARKADAŞLAR...

FİYAT: SATILDI, heryere kargolanır...

Cihaza ait birkaç foto:

10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB 10 GÜNLÜK, SIFIR SAYILIR, SİYAH MOTO Z 32GB

Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansın...

İLETİŞİM İÇİN LÜTFEN SADECE PM ATIN, KONU ALTINA YAZMAYIN!!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 10 Ocak 2017; 16:49:5 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cok merak ettigim bir cihaz alana hayirli olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmedigim için soruyorum Moto Mod'lar bu cihazla birlikte geliyormu kutunun birine baktımda baya şey cıkıyordu
  • Ben alırken Vodafone'da JBL SoundBoost mod için ek ücret alınmıyordu, Projektör için cihaz ücretine ek +10TL idi, tek tercih hakkı oluyor, ben tercihimi projektör modundan yana kullandım. Kutu içinden mods olarak sadece arka kapak çıkıyor, kumaş gibi kaplamalı olan, bumper da kutudan çıkıyor...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.