Şimdi Ara

10 günlük LG G3 BEYAZ 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce alinmis beyaz renktedir. Üzerinde 80 liralik kirilnaz cam taktirilmistir. Ürün sifir sayilir. Ürün firma garantilidir. Tr cihazlarindan arti yönü lte desteklemesi ve radyosunun olmasidir. Full kutu ve faturasi vardir.

Fiyat 1350 tlfir. Sifir gibi ürün alacaksiniz. Bende yalan olmaz 1600e aldim. 80 lira masraf ettim 1680 yani 10 günlük sifir gibi cihazda karınız 330 tldir.

Takas sadece note 3 ile olur

Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezcumle -- 5 Kasım 2014; 22:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocamla daha yeni alışveriş yaptım dediği gibi sıfır ürün yolladı. güven konusunda aklınıza bir şey gelmesin öğretmen adam :))) yeni nesiller ona emanet
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

hocamla daha yeni alışveriş yaptım dediği gibi sıfır ürün yolladı. güven konusunda aklınıza bir şey gelmesin öğretmen adam :))) yeni nesiller ona emanet

teşekkürler kardeşim. Kendiside öyle. ilgili ve güvenilir bi arkadaşımız... mutlu mesut yaptık alışverişimizi.
  • Mehmet hocamin mantik guzel uygun satiyim elimde beklemesin :)) bende yeni alisveris yaptim guvenle sizde yapabilirsiniz. Bu gidisle referanslar dolacakdir hocam zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.