Şimdi Ara

10 Gündür İnternetim Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 2 yıldır Superonline kullanıcısıyım. 15 Ağustos'ta internet hizmetimi bir aya süre ile dondurdum. 17 Eylül günü tekrar açıldı internetim ama yaklaşık 10 gündür internetim yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda Türk Telekom'un 15 gün sonrasında aktif olmayan internetin sinyalini kestiğini ve 20 dakika içerisinde geleceğini belirttiler ama ne internet başka bir ilerleme. Teknik destek de sadece 2 defa arayıp işlemler ile ilgilendiklerini söyledi. Bunların dışında başka hiç bir şey yok arkadaşlar. Var mı böyle bir durum başına gelen arkadaşlar ya da bu durum ile karşılaşıp bir şekilde işi halledilmiş arkadaşlar?

Bu durumun yakın bir zamanda çözümlememesi durumunda tüketici hakem heyetine başvurup 24 ay taahhütlü internetimi kapattırmayı düşünüyorum. Sizce bu olaydan sonuç alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 26 Eylül 2016; 16:53:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alamayacağını söylerler ama alırsın

• Yeni gelişme, sözde arıza kaydım sisteme düşmemiş. Arızanın çözülmesi için 5 Ekim gününe randevu vermişler. Dedikleri tarihte gelip yapsalar bile 18 gün geçmiş olacak.

@wenigma
    Hocam gideceğim bu hafta içinde, iyice kabak tadı verdi çünkü, cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.